Το Sexy Beasts Είναι το Dating Show που μας Αξίζει

Πόσες προσθετικές χρειάζεσαι για να βρεις το άλλο σου μισό στο νέο show του Netflix;

Sexy Beasts Netflix 4

Αν δεν έχετε πειστεί ότι έχουμε φτάσει πικ κουλτούρα ακόμα, το Sexy Beasts του Netflix είναι εδώ για να μας αποδείξει ότι ο Αρχιερέας του streaming γνωρίζει ακριβώς τι ‘content’ χρειαζόμαστε για να γεμίσουμε τα κενά που μας βασανίζουν: Ενα dating show όπου οι ενδιαφερόμενοι είναι δελφίνια, εξωγήινοι και δαίμονες.

Το Sexy Beasts είναι κάτι ανάμεσα στο The Masked Singer και το Love is Blind με μια μικρή δόση Dating Around.

Μην με ρωτήσετε τι ακριβώς σημαίνει αυτό, αλλά από το τρέιλερ καταλαβαίνουμε τα εξής: Σε κάθε επεισόδιο ένας ή μία διαγωνιζόμενη θα βγαίνει ραντεβού με τρεις υποψήφιους με σκοπό να διαλέξει έναν ή μία στο τέλος του. Η διαφορετικότητα του σόου βρίσκεται στο κόνσεπτ του. Όλοι οι παίκτες θα φορούν μάσκες και μακιγιάζ επιπέδου Χολιγουντιανής ταινίας.

Sexy Beasts Netflix 2 1
Μα πόσο sexy πια.

Ο ταύρος, ο Tin Man από τον Μάγο του Οζ, και ο εξωγήινος από πάνω, για παράδειγμα, θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την καρδιά μιας panda αρκουδίτσας, η οποία στην αρχή του τρέιλερ ενημερώνει τον πρώτο από τους υποψήφιους ότι θέλει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά μέχρι τα 26 της. Τσάρμινγκ. Μετά θα έχουμε δαίμονες, ποντικάκια, γάτες, σκύλους, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Αν αυτό δεν είναι ο παράδεισος του Disneόφιλου και του κάθε Furry που ζει το όνειρο, τότε δεν ξέρω τι περισσότερο θέλουν. Για χρόνια περίμεναν κάτι που θα έσπρωχνε το ‘χόμπι’ τους στην mainstream κουλτούρα. Ορίστε.

Sexy Beasts Netflix 3
Σίγουρα ό,τι κάνουν είναι vegan

Το τρέιλερ του show, το οποίο show θα παρουσιάζει ο κωμικός και σταρ του Catastrophe Rob Delaney, έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη και έχει ήδη μερικά εκατομμυριάκια views. Το Netflix το παρουσιάζει ώς ένα κοινωνικό πείραμα που σκοπό έχει να βγάλει την εμφάνιση από την εξίσωση και να δώσει την ευκαιρία στους διαγωνιζόμενους να γνωρίσουν τον ‘πραγματικό’ εαυτό του άλλου. Τα προσθετικά είναι απλά ένας τρόπος να βρουν την αγάπη βασισμένοι στην προσωπικότητα.

(Δεν ξέρω αν έχετε αρχίσει ήδη να φτερνίζεστε αλλά εγώ είμαι αλλεργικός στις παπαρολογίες. Σχωράτε με.)

Χιλιοπαιγμένο και παραδοσιακό concept στα σαλόνια του Reality TV, κομμένο και ραμμένο για τους χιλιάδες ναρκισσιστές ανά την υφήλιο που έχουν αρκετό χρόνο και λεφτά για να bingaρουν καθημερινά στο Netflix και να βλαστημούν, επίσης καθημερινά, με την παρέα τους όλους όσους κοιτάνε την εμφάνιση και το προσωπικό τους συμφέρον. Αυτοί είναι η αιτία που δεν μπορούν να βρουν τον ΕΝΑ ή την ΜΙΑ. Αμέ.

Μια ματιά στον καθρέφτη θα ήταν αρκετή για να καταλάβουν το λάθος τους, αλλά εδώ δεν είμαστε για μαθήματα αυτογνωσίας αλλά για να δούμε πώς το Netflix θέλει να μας κάνει να ανανεώσουμε την συνδρομή μας. Ας ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας.

Ο κόσμος διψάει για το wow factor που θα έρχεται μετά από κάθε αποκάλυψη, ακόμα κι αν αυτή η αποκάλυψη δεν θα πέφτει τόσο μακρυά από το OH WOW, ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ. Δεν θέλω να σας απογοητεύσω, αλλά το φιζίκ δύσκολα καλύπτεται και οι παραγωγοί του Netflix ξέρουν ακριβώς τι ‘προσωπικότητες’ να καστάρουν.

Sexy Beasts Netflix 6
Πολύ προσωπικότητα. Τουλάχιστον δύο κιλά.

Το Sexy Beasts είναι το είδος show που αγαπάμε να μισούμε. Ανούσιο, διασκεδαστικό, με μια δόση τρέλας και υποκουλτούρας που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να έχουμε γνώμη και να την λέμε παντού και πάντα.

Βέβαια, το meme potential αγγίζει το άπειρο και είμαι σίγουρος ότι για τους ‘άσπιλους’ woke millennials και Gen Z αγωνιστές του καναπέ, το show θα είναι ακριβώς αυτή η δόση ‘κουλτούρας’ που χρειάζονται για να συνεχίσουν να σιχτιρίζουν το σύστημα. Και καλά θα κάνουν λέω εγώ. Αμάν.

‘Αν είναι δυνατόν. Που οδεύει αυτός ο κόσμος!’ θα λένε όταν θα βλέπουν το πρώτο επεισόδιο με το ποτήρι κρασάκι στο χέρι.

Θα σας πώ εγώ που οδεύει: Ακριβώς εκεί που μας αξίζει.

More Stories
Restaurant to Another World S2: Trailer και Νέο Visual