Η Marvel Ήδη Ετοιμάζει το Spider-Man 4

Το πρώην στέλεχος της Sony, η Amy Pascal, επιβεβαίωσε ότι το στούντιο συνεργάζεται ήδη με τη Marvel Studios στο Spider-Man 4 εντός του MCU

Όλα δείχνουν ότι ο Spider-Man στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel συνεχίζει την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία της με το Spider-Man: No Way Home. Τα εισιτήρια ήδη εξαντλούνται σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την κυκλοφορία τους, και τα trailer σπάνε ρεκόρ views.

Ακόμη και πέρα ​​από το No Way Home, είναι ασφαλές να πούμε ότι η παρουσία του Spider-Man στο MCU είναι εξασφαλισμένη. Το ίδιο άλλωστε και ο Tom Holland ως ο εικόνικός web-slinger.

Το μεγάλο ερώτημα που παραμένει τώρα είναι αν η πορεία του Holland ως Peter Parker θα τελειώσει με μια σόλο τριλογία ή αν ο Spider-Man είναι έτοιμος για περισσότερες ιστορίες στο MCU, με το Spider-Man 4. Όχι μόνο υπάρχουν καλά νέα για τους οπαδούς του MCU σε αυτό το μέτωπο, αλλά φαίνεται επίσης να είναι ακόμα πιο άμεσα από το αναμενόμενο.

Spiderman No Way home

Περισσότερα MCU Spider-Man After No Way Home

Το πρώην στέλεχος της Sony, η Amy Pascal, επιβεβαίωσε ότι το στούντιο συνεργάζεται ήδη με τη Marvel Studios στο Spider-Man 4 εντός του MCU. Η Πασκάλ έχει υπηρετήσει ως εκτελεστικός παραγωγός και στις τρεις ταινίες του MCU Spider-Man μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένου του Spider-Man: No Way Home του Δεκεμβρίου.

Ενώ η τέταρτη ταινία δεν έχει χρονοδιάγραμμα παραγωγής ή κυκλοφορίας, η Πασκάλ δήλωσε οριστικά ότι βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον Tom Holland να επιστρέφει στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

cassette wallpapers 30293 4550061