10 Καλύτερες ταινίες για Halloween

Μια βραδιά Halloween δεν ολοκληρώνεται χωρίς να παίζει μια τρομακτική ταινία στο παρασκήνιο. Υπάρχουν άπειρες ταινίες για να σας φέρουν στο πνεύμα του Halloween, αλλά ποιες αξίζει να παρακολουθήσετε. Για να σας βοηθήσω, εδώ είναι η λίστα μου με τις 10 κορυφαίες spooky ταινίες .

It Follows (2014):

Μια ταινία τρόμου για μια κατάρα που μεταδίδεται μέσω της σεξουαλικής επαφής, το It Follows έχει λάβει θετικές κριτικές από κριτικούς και επίσης ανακηρύχθηκε καλύτερη ταινία τρόμου από διάφορες εκδόσεις.

Alien (1979):

Αυτή η ταινία επιστημονικής φαντασίας/τρόμου όχι μόνο σας προσφέρει εξαιρετική ερμηνεία και σκηνοθεσία μαζί με καλή ιστορία, προσφέρει επίσης και λίγο χιούμορ.

The Evil Dead (1981):

Η ταινία του Sam Raimi για το Halloween αφηγείται την ιστορία πέντε φοιτητών που κάνουν διακοπές σε μια απομονωμένη καμπίνα σε μια δασώδη περιοχή, οι οποίοι βρίσκουν ανείπωτο κακό να κρύβεται στο δάσος.

The Shining (1980):

Η ταινία του Stanley Kubrick και του Stephen King ακολουθεί μια οικογένεια που φροντίζει ένα απομονωμένο ξενοδοχείο για το χειμώνα όπου οδηγούνται στην παράνοια από φαντάσματα και άλλα τρομακτικά πράγματα. Jack Nicholson, Kubrick, King όλα τα στοιχεία που συνθέτουν μια από τις πιο σημαντικές (και spooky) ταινίες θρίλερ όλων των εποχών.

Halloween (1978):

Ο παππούς των αποκριάτικων ταινιών είναι για έναν ψυχωτικό δολοφόνο που δραπετεύει από ένα ιατρείο και καταδιώκει την παλιά του πόλη, νομίζοντας ότι όλοι μοιάζουν με την παλιά του κοπέλα. Θριλική ταινία πάνω στην οποία βασίστηκαν εκατοντάδες και το κινηματογραφικό ντεμπούτο της Jamie Lee Curtis.

Scream (1996)

Εδώ είναι μια ταινία για το Halloween με ένα υπέροχο soundtrack. Αυτό το θρίλερ ταινιών για το Halloween αφηγείται την ιστορία ενός έφηβου κοριτσιού, της Sidney Prescott, το οποίο τρομοκρατείται από έναν δολοφόνο γνωστό ως Ghostface. Γεμάτη pop culture αναφορές, σημάδεψε τη δεκάετία του 90′.

The Cabin in the Woods (2012)

Αυτή η ταινία – τρόμος του Joss Whedon (δημιουργού του Buffy the Vampire Slayer) αφορά κυρίως πέντε φίλους των οποίων οι διακοπές σε μια απομακρυσμένη καμπίνα μετατρέπονται στον χειρότερο εφιάλτη τους.

Saw (2004):

Με μόλις 1,2 εκατομμύρια δολάρια budget, η ταινία απέφερε πάνω από 103 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως και δημιούργησε έξι σίκουελ που έχουν κερδίσει σχεδόν 800 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως μαζί.

Halloween H20: 20 Years Later (1998):

“Halloween” Halloween movies; Ναι παρακαλώ! Η Τζέιμι Λι Κέρτις επαναλαμβάνει το ρόλο της στον κινηματογράφο ως Λόρι Στροντ, που επιστρέφει στο σπίτι για να αντιμετωπίσει τον δολοφόνο Μάικλ Μάγιερς για τελευταία φορά.

The Descent (2005):

Η ταινία του Johannes Roberts και του James Watkins για το Halloween ακολουθεί μια ομάδα νεαρών γυναικών που ταξιδεύουν σε ένα αχαρτογράφητο σύστημα σπηλαίων όπου σύντομα συναντούν απροσδόκητο και τρομακτικό σκοτάδι.

Σημείωση: Αυτή η λίστα δεν κατατάσσεται κατά σειρά προτίμησης. Οι ταινίες σε αυτήν τη λίστα είναι από όλα τα διαφορετικά είδη , συμπεριλαμβανομένων ταινιών τρόμου , θρίλερ, ταινιών επιστημονικής φαντασίας , κωμωδιών και ταινιών περιπέτειας.

cassette wallpapers 30293 4550061