Οι Αντιδράσεις του Cast του Spider-Man: No Way Home στο Νέο Trailer

Ο Tom Holland, η Zendaya και ο Jacob Batalon είδαν κλεφτά το νέο τρέιλερ του Spider-Man: No Way Home και έμειναν έκπληκτοι

Το νέο τρέιλερ για το Spider-Man: No Way Home δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι αύριο, αλλά οι πρωταγωνιστές Tom Holland, Zendaya και Jacob Batalon του έριξαν μια πρώτη ματιά.

Ο Holland δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, με τους τρεις τους να βλέπουν και να αντιδρούν στο τρέιλερ. Τα μέλη του καστ προσέχουν να μην αποκαλύψουν τίποτα, αλλά υπάρχει μια στιγμή στο promo που ο Batalon πιστεύει ότι θα κάνει τον κόσμο να “τρελαθεί”.

Για να προωθήσουν την κυκλοφορία του νέου τρέιλερ, η Sony και η Marvel κυκλοφόρησαν μια νέα αφίσα που προβάλλει τον Web-Slinger του Holland και τον Doctor Strange του Benedict Cumberbatch. Η προωθητική εικόνα παρουσιάζει επίσης τα νύχια του Doctor Octopus να πυροβολούν τους ήρωες και τον Green Goblin στο βάθος. Δεν είναι σαφές ποιος φοράει την πανοπλία του Green Goblin, αν και η εμφάνιση ταιριάζει με την άποψη του Willem Dafoe για τον χαρακτήρα από τον Spider-Man του Sam Raimi (2002).

Ενώ το Spider-Man: No Way Home μπορεί να ανοίξει μερικές νέες και συναρπαστικές δυναρότητες στο Marvel Cinematic Universe (MCU), ο Holland και η υπόλοιπη δημιουργική ομάδα αντιμετωπίζουν την ταινία “ως το τέλος ενός franchise”. Είναι στα αλήθεια έτσι όμως;

cassette wallpapers 30293 4550061