Κυκλοφόρησε Νέο Visual για την Δεύτερη Σεζόν του Demon Slayer

Το νέο artwork μας προετοιμάζει για μία πολύ ενδιαφέρουσα σεζόν

tanjiro demon slayer

Το anime που μονοπωλεί το ενδιαφέρον από το 2019 που προβλήθηκε για πρώτη φορά, το Demon Slayer, κυκλοφόρησε νέο key visual για την δεύτερη σεζόν.

Το υλικό αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ενός ειδικού προγράμματος που προβλήθηκε μέσω του AbemaTV στις 13 Ιουλίου, δηλαδή μία ημέρα πριν τα γενέθλια του Tanjiro.

ezgif com gif maker
Το νέο key visual

Δημιουργία του Koyoharu Gotouge, το Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba ακολουθεί τον Tanjiro, του οποίου η ζωή αλλάζει ριζικά όταν το χωριό του δέχεται επίθεση από δαίμονες. Με την οικογένειά του να έχει να έχει σκοτωθεί και την αδελφή του θύμα μίας δαιμονικής κατάρας, αποφασίζει να ξεκινήσει για ένα επικίνδυνο ταξίδι, ώστε να πάρει εκδίκηση.  

Η δεύτερη σεζόν λοιπόν, με τίτλο Yukaku-hen (Entertainment District Arc), θα διηγηθεί τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα μετά την ταινία Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Movie: Mugen Train.

Το επίσημο trailer της δεύτερης σεζόν

Ήδη γνωρίζουμε πως η δεύτερη σεζόν θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία. Παρόλα αυτά, θα μπορούσαμε να υποθέσουμε πως θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο, στην φθινοπωρινή σεζόν.

More Stories
Thumbnail Pavel First Episode
Tύποι στο instagram