Η Zendaya Έκανε Γυρίσματα Μόλις 4 Ημέρες για το Dune

Παρόλη την σύντομη εμφάνισή της στο πρώτο φιλμ, ποιες είναι οι μελλοντικές βλέψεις για τον ρόλο;

H Zendaya, ένας από τους βασικούς ηθοποιούς για την επερχόμενη ταινία επιστημονικής φαντασίας Dune, του σκηνοθέτη Denis Villeneuve, αποκάλυψε ότι ήταν στο γύρισμα μόνο για τέσσερις ημέρες.

Όταν ρωτήθηκε για τον χαρακτήρα της Chani σε μια συνέντευξη στο Empire, η Zendaya αποκάλυψε ότι πέρασε πολύ περιορισμένο χρόνο στα γυρίσματα. “Ο ρόλος μου είναι πολύ, πολύ σύντμος σε αυτό το φιλμ και γι ‘αυτό είμαι τόσο ενθουσιασμένη που το βλέπω, βλέπω αυτό που έχουν κάνει όλοι”, είπε η ηθοποιό2. “Ο Dennis και εγώ είχαμε μια μικρή συζήτηση για το ποια είναι η Chani και για τη δύναμη που διαθέτει. Είναι μαχήτρια, έτσι είναι ο λαός της. Είχα μόνο λίγες μέρες μαζί της, οπότε μείναμε κυρίως στην επιφάνεια, αλλά ήταν πολύ διασκεδαστικό να την καταλαβαίνεις -έστω και λίγο”.

Η Zendaya τόνισε πόσο περιορισμένος ήταν ο χρόνος της στα γυρίσματα απαντώντας σε μια ερώτηση σχετικά με τον σκηνοθέτη της ταινίας, Denis Villeneuve. ”Είναι τόσο ευγενικός και προσεκτικός με όλους τους ηθοποιούς του”, απάντησε. ”Ήμουν εκεί μόνο για τέσσερις ημέρες και δεν ήθελα να φύγω!”. Έπειτα, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για την προοπτική του να παίξει ξανά την Chani στο δεύτερο φιλμ, συνεργαζόμενη ξανά με τον Villeneuve.

Φημολογήθηκε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι η Chani προοριζόταν να είναι η πρωταγωνίστρια στο σίκουελ του Dune, το οποίο όμως δεν έχει πάρει ακόμη το πράσινο φως. Ωστόσο, η φήμη αποδείχθηκε αναληθής και προκλήθηκε από μία λανθασμένη μετάφραση κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Villeneuve στο ιταλικό περιοδικό Il Venerdi di Repubblica. Αν πάντως το σίκουελ πραγματοποιηθεί, ο ρόλος της Zendaya προβλέπεται πολύ μεγαλύτερος.

Ο Villeneuve όμως φαίνεται αισιόδοξος για την προοπτική μιας δεύτερης ταινίας. ”Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο όπως Dune 1 και Dune 2. Είναι Dune: Part One και Dune: Part Two”, είπε στο Total Film. “Αισθάνονται ότι θα χρειαζόταν μια πολύ άσχημη έκβαση στο ταμείο για να μην υπάρξει συν΄χεια. Οι παραγωγοί είναι περήφανοι για το φιλμ, έτσι θέλουν να προχωρήσει “.

Το Dune είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στο 78ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας στις 21 Σεπτεμβρίου, ενώ η κυκλοφορία του στο σινεμά αναμένεται για τις 22 Οκτωβρίου. Το σενάριό του είναι το ακόλουθο:

Όντας ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το Dune αφηγείται την ιστορία του Paul Atreides, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού που γεννήθηκε έχοντας ένα μεγάλο πεπρωμένο, πέρα ​​από την κατανόησή του. Πρέπει λοιπόν να ταξιδέψει στον πιο επικίνδυνο πλανήτη του σύμπαντος για να εξασφαλίσει το μέλλον της οικογένειάς του και του λαού του. Καθώς όμως οι κακόβουλες δυνάμεις έρχονται σε σύγκρουση με αφορμή τον πιο πολύτιμο πόρο που υπάρχει -ένα υλικό που μπορεί να ξεκλειδώσει τις μεγαλύτερες δυνατότητες της ανθρωπότητας-, μόνο αυτοί που μπορούν να δαμάσουν τον φόβο τους θα επιβιώσουν…

cassette wallpapers 30293 4550061