Ετοιμάζεται Live-action Ταινία Βασισμένη στο Made in Abyss

Πίσω από την παραγωγή της βρίσκεται η Columbia Pictures και ο Masi Oka

Reg and Rik from Made in Abyss

Το manga του Akihito Tsukushi, το Made in Abyss, θα γίνει live-action Χολιγουντιανή ταινία. Βρίσκεται στα πρώιμα στάδια της δημιουργίας από την Columbia Pictures, ενώ πίσω από την παραγωγή κρύβεται η Sony (στην οποία και ανήκει η Columbia), η Vertigo Entertainment και ο ηθοποιός Masi Oka, τον οποίον (δυστυχώς) θυμόμαστε από τo Death Note του Netflix.

Ο Kevin McMullen (Low Tide, First Harvest) έχει αναλάβει την σκηνοθεσία και την προσαρμογή του screenplay. Όσον αφορά τον Masi Oka, αξίζει να αναφερθεί πως αυτή την περιόδο δουλεύει πάνω στις live-action εκδοχές των The Promised Neverland, Akira και Attack on Titan. Ο ηθοποιός δείχνει να έχει μπει δυναμικά στον χώρο των adaptation και δεν μπορούμε παρά να ελπίζουμε πως το αποτέλεσμα που θα δούμε θα είναι καλύτερο από εκείνο του Death Note, το οποίο δεν θύμιζε σε τίποτα το anime και το manga.

made in abyss visual

Ας επιστρέψουμε όμως στο θέμα μας και στο Made in Abyss. Το 2017 έγινε adaptation του manga σε anime και έτσι δημιουργήθηκε μία dark fantasy/ adventure σειρά που αποτελείται από δεκατρία επεισόδια, σε σκηνοθεσία του Masayuki Kojima. Το σενάριο είναι το ακόλουθο: 

Η Ορθ είναι μία πόλη χτισμένη γύρω από ένα τεράστιο ‘κρατήρα’, γνωστός ως ‘Η Αβυσσος’. Αποτελεί το μοναδικό ανεξερεύνητο μέρος του κόσμο και φιλοξενεί ασυνήθιστες μορφές χλωρίδας και πανίδας, καθώς και αλλόκοτα τεχνουργήματα. Στην Ορθ λοιπόν, ζει ένα ορφανό κορίτσι εν ονόματι Ρίκο, η οποία αποφασίζει να αναζητήσει τη μητέρα της στα βάθη της Αβύσσου, έχοντας ως συντροφιά τον Ρεγκ, ένα ανθρωπόμορφο ρομπότ.

Για να μάθετε περισσότερα γύρω από το δημοφιλές anime, διαβάστε το review μας!

cassette wallpapers 30293 4550061