Το Free Guy με τον Ryan Reynolds Έχει τα Καλύτερα Promo Posters

Minecraft, Doom, GTA και πολλά ακόμη games μας χαρίζουν (ίσως) τα καλύτερα posters που έχουμε δει

Δεδομένου πόσες φορές έχει αναβληθεί, παραλίγο να ξεχάσω το Free Guy. Νοιώθω σαν να έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είδα το πρώτο τρέιλερ και η ταινία έχει καθυστερήσει ήδη έναν ολόκληρο χρόνο την κυκλοφορία της. Ωστόσο, πλέον είναι έτοιμη και, λίγο πριν την δούμε, μας χαρίζει μία υπέροχη videogame-related προώθηση, που εστιάζει κυρίως στον Ryan Reynolds.

Η διαφήμιση περιστρέφεται γύρω από αφίσες της ταινίας, που είναι εμπνευσμένες από κλασικά και δημοφιλή βιντεοπαιχνίδια. Ανάμεσά τους θα εντοπίσετε το Super Mario 64, το Street Fighter II, το Doom, το Minecraft, το GTA και το Animal Crossing.

Λίγα Λόγια για το Free Guy

Το Free Guy είναι ένα sci-fi/ action/ comedy φιλμ, σε σκηνοθεσία του Shawn Levy και screenplay των Matt Lieberman και Zak Penn. Εκτός του Ryan Reynolds, που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, στην ταινία θα δούμε και τους Jodie Comer, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar, Joe Keery, και Taika Waititi.

Η κυκλοφορία της ταινίας έχει αναβληθεί τρεις φορές, λόγω της πανδημίας του COVID-19 αλλά, σαν τελική ημερομηνία έχει οριστεί πλέον η 13η μέρα του Αυγούστου. Το σενάριο είναι το ακόλουθο:

Στο open world βιντεοπαιχνίδι Free City, ο Guy είναι ένας NPC χαρακτήρας, που δουλεύει ως ταμίας σε μία τράπεζα, μην έχοντας συνείδηση της κατάστασής του. Όμως, χάρη σε ένα πρόγραμμα που τοποθετήθηκε μέσα στην πόλη, ο Guy αντιλαμβάνεται πως ο κόσμος του ανήκει σε ένα videogame και αποφασίζει να αναλάβει τον ρόλο του ήρωα και να σώσει τον κόσμο του, προτού οι developers ‘κλείσουν’ το παιχνίδι για πάντα.

cassette wallpapers 30293 4550061