Στο Doctor Strange 2 θα Δούμε Μία Διαφορετική Scarlet Witch

Η Wanda θα δείξει νέες πτυχές της και υπόσχεται να μας εκπλήξει

Η όμορφη πρωταγωνίστρια του WandaVision, η Elizabeth Olsen, πρόσφατα δήλωσε πως θα δούμε μία διαφορετική προσέγγιση στη Scarlet Witch στην επερχόμενη ταινία της MCUDoctor Strange in the Multiverse of Madness.

“Τελείωσαμε τα γυρίσματα του WandaVision την Τετάρτη και πέταξα στο Λονδίνο την Παρασκευή ώστε να συνεχίσω να υποδύομαι τον ρόλο μου. Όμως, αυτή τη φορά έκανα την Wanda στο Doctor Strange 2,” αναπώλησε η Olsen μιλώντας στο Variety. “Ωστόσο, θα μου ήταν αρκετά χρήσιμο το να είχα προλάβει να βγω από το mindset του WandaVision, αφού ο χαρακτήρας της Wanda είναι εντελώς διαφορετικός στα δύο projects.”

Η ηθοποιός αναφέρει πως ”Πολλές απειλές συνεχίζουν να υπάρχουν. Απειλές που δεν μου είναι γνωστές. Για αυτό, σκέφτομαι συνεχώς το τι μπορώ να αποκομίσω από το ταξίδι μου με τον χαρακτήρα που καταπιάνομαι.”

“Αυτή είναι η σκοπιά από την οποία βλέπω τα πράγματα, έτσι προσεγγίζω την κατάσταση. Αυτό με βοηθάει στο να νιώθω πως υπάρχει κάποια εξέλιξη, κάποια ανάπτυξη στον χαρακτήρα -έστω και αν είναι τόσο μικρά που δεν γίνονται αντιληπτά από το κοινό. Θελώ να ανακαλύπτω την Scarlet Witch και να της δίνω ζωή, να μαθαίνω νέα στοιχεία της και, κατά επέκταση, νέα στοιχεία μου ως ηθοποιός.”

cassette wallpapers 30293 4550061