ΟΙ ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ DATING ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Το Tinder είναι για τους βασικούς

Dating Apps
Dating Apps

1) HighThere!: Πρόκειται για το Tinder των stoners και λειτουργεί πάνω κάτω με τον ίδιο τρόπο, με τη διαφορά ότι είναι διαθέσιμο μόνο σε χώρες που η κάνναβη είναι νόμιμη.

 

2) Farmers Only: Κάτι σαν το «Αγρότης μόνος ψάχνει» σε εφαρμογή.

 

3) Feeld: Γιατί να βγεις μόνο με ένα άτομο όταν μπορείς να βγεις με δύο; Το Feeld διαφημίζεται ως το “Tinder for threesomes” και έχει ήδη εκατομμύρια downloads.

 

4) Ugly Schmucks: Αν έχεις τα χάλια σου μην απελπίζεσαι θα βρεθεί κάποιος και για σένα. Το Ugly Schmucks σε φέρνει σε επαφή με ανθρώπους που ξέρουν ακριβώς πως αισθάνεσαι και πόσο δύσκολο είναι να βρεις κάποιον/α σε τέτοιου είδους εφαρμογές.

 

5) Luxy: Το Tinder χωρίς τους φτωχούς. Είναι εφαρμογή για εκατομμυριούχους, διάσημους ή επιχειρηματίες όπου ο χρήστης επιλέγει την αγαπημένη του μάρκα π.χ. Prada, Gucci κτλ. Και έτσι έρχεται σε επαφή με άλλους χρήστες με τους οποίους έχει κοινές προτιμήσεις.

 

6) DiaperMates: Πόσοι weirdos άραγε ζουν σε ακτίνα λίγων χιλιομέτρων από εσένα; Με διαφορά η πιο περίεργη εφαρμογή dating για ανθρώπους που έχουν φετίχ με τις πάνες μωρών και τους αρέσει να τις φοράνε. ΟΚ.

cassette wallpapers 30293 4550061