ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΙΑ ΟΔΟΣ 4 SPOTS ΓΙΑ VINTAGE LOVERS

Από αρχή μέχρι τέλους η Ιπποκράτους κρύβει εκπλήξεις

bohboupstairs5
bohboupstairs5

1)Priceless: Στον αριθμό 167 της οδού Ιπποκράτους βρίσκεται ένα τόσο μικρό μαγαζάκι που ίσως δεν το προσέχεις καν αν περάσεις από έξω. Όπως και με τα περισσότερα μαγαζιά του είδους είναι σαν ένα κρυμμένο μυστικό και μόνο αν μπεις μέσα καταλαβαίνεις την αξία του (και το όνομά του).

2) Hotsy Totsy: Σε αντίθεση με το Priceless, η βιτρίνα του κλέβει αμέσως τις εντυπώσεις. Η συλλογή από ρούχα και αξεσουάρ είναι πολύ ιδιαίτερη και τα κομμάτια είναι όλα ένα και ένα επιλεγμένα, γι’ αυτό ετοιμάσου να μην ξέρεις τι να πρωτοαγοράσεις. Θα το βρεις στον αριθμό 77-79.

3) Παλαιοπωλείο Antique bazaar: Βίντατζ τσαγιέρες, δίσκοι που θυμίζουν έργα τέχνης, παλιά γραμματόσημα, ρολόγια, κοσμήματα και πολλά μικροαντικείμενα για να ψάχνεις με τις ώρες. Εκτός από αγορές, μπορείς και να πουλήσεις δικά σου παλιά αντικείμενα. Θα το βρεις στον αριθμό 57

.

4) BOHBO: Ένα second hand μαγαζί στο οποίο θα βρεις μεγάλη ποικιλία από μάρκες όπως Chanel, Prada, Gucci κ.α. Όλα τα κομμάτια είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ανανεώνονται καθημερινά. Επίσης, εκεί μπορείς να βρεις και κάποιες συλλογές από νέους Έλληνες σχεδιαστές. Θα το βρεις Ιπποκράτους 40.

Δημήτρης Θεοδωρόπουλος

cassette wallpapers 30293 4550061