Το Πρώτο Trailer του Matrix 4 Είναι Εδώ και Δεν Θέλει Υπεραναλύσεις

Εχουμε δυο χαπάκια - για φανς και για γκρινιάρηδες. Ποιο θα πάρεις;

matrix 4 keanu reeves

Το The Matrix Resurrections (Matrix 4 για τους νουμερολάτρεις) έχει επιτέλους το πρώτο του τρέιλερ.

O Keanu Reeves είναι πλέον ερωτευμένος με το λουκ που υιοθέτησε ως John Wick και φαίνεται ότι το έβαλε όρο στο συμβόλαιό του να το κρατήσει. Η Carrie-Anne Moss θα προκαλέσει πολλές pre-movie συζητήσεις, και ο Neil Patrick Harris είναι ένα από τα καλύτερα casting για το τέταρτο μέρος της καλύτερης ταινίας του 1999.

Τώρα… αν είσαι πάνω από 35 και είδες το πρώτο Matrix στα ευαίσθητα χρόνια της εφηβείας σου, ίσως να αναρωτιέσαι αν ένα τέταρτο μέρος το 2021 πρόκειται να ‘χαλάσει’ την original τριλογία. Ισως να περιμένεις από αυτό το άρθρο να αρχίσει τις αναλύσεις για να επιβεβαιώσει τους φόβους σου ή να σου κάνει pat pat στο κεφαλάκι και να σου ψυθιρίσει ότι όλα θα πάνε καλά.

Keanu Reeves taking a bath in Matrix 4
Planning a revolution

Συγνώμη, αλλά εδώ δεν κάνουμε ούτε ψευτοαναλύσεις, ούτε ASMR. Απλά σου φέραμε το trailer και είπαμε να πούμε και δυο κουβέντες γιατί εδώ στο Kasseta είμαστε όλοι μια παρέα. Ελα να μας πεις τις εντυπώσεις σου στο ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ κανάλι μας στο Discord. Αλλιώς πάρε το χαπάκι που σου ταιριάζει και όλα καλά. Δεν παρεξηγούμε.

Ας γυρίσουμε στο Matrix όμως. Αν δεν έχεις χρόνο να ξαναδείς την τριλογία, δες το παρακάτω summary. Μέσα σε 6 λεπτά θα έχεις θυμηθεί, σχεδόν, τα πάντα. Αν και μεταξύ μας… μάλλον έχεις και τον χρόνο και το Netflix, και υπάρχουν ΠΟΛΥ χειρότεροι τίτλοι να δεις. Κόψε τα reality και δες κάτι της προκοπής (εκτός από το Circle, και μερικά άλλα. Ποιον είπες υποκριτή? Ντροπή.)

Το The Matrix Resurrections θα παίξει στα σινεμά και θα είναι διαθέσιμο στο HBO Max στις 22 Δεκεμβρίου. Η Lana Wachowski σκηνοθετει σε σενάριο των Wachowski & David Mitchell & Aleksander Hemon.

Αν δες θες να πας σινεμά, καιρός να βάλεις VPN και να πάρεις τηλέφωνο εκείνον τον κακόμοιρο τον ξάδερφο στην Αμερική να σου δώσει τους κωδικούς του. Και μην ξεχνάς, κι εμείς ήμασταν πειρατές αλλά καλό είναι να υποστηρίζουμε τα μέσα που αγαπάμε με τον παρά μας που και που.

cassette wallpapers 30293 4550061