Τα 10 πιο Παράξενα που Μπορεί να σου Συμβούν στο Πρώτο Ραντεβού

Couple With Funny Bear Masks

Το πρώτο ραντεβού πάντα θα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του ανθρώπου. Τόσα συναισθήματα, τόσα ίδια συναισθήματα. Πολλές φορές όμως, κάτι τόσο “σημαντικό” και “ξεχωριστό” κάααπου στραβώνει.

Παρακάτω θα μιλήσουμε για τα 10 πιο παράξενα που μπορεί να σου συμβούν στο πρώτο ραντεβού. Αυτά που ούτε στον εχθρό σου. Αυτά που θες να κλάψεις επιτόπου, αλλά μετά από καιρό θα σε κάνουν να λιώνεις στο γέλιο και να λες, μα σε μένα; Σε όλους, πίστεψε με..

1) Να φέρει κολλητό/κολλητή μαζί.
Ε σε πιάνει μια αηδία δηλαδή… Όντως, πολλές φορές καλό είναι να μην “ουρλιάζει” η περίσταση ότι είναι 1ο ραντεβού αλλά είπαμε…

2) Να μιλάει από το πρώτο 10λεπτο για πρώην.
Αν έχεις τέτοια εμπειρία, πάρτο ως κάρμα, δεν ξέρω πως αλλιώς να το εξηγήσω..

3) Να υπάρχει μια υπερβολική οικειότητα
Η μαγεία πολλές φορές σε αυτά τα ραντεβού είναι και η ολίγον τι, ΑΜΗΧΑΝΙΑ.
Ε, αν ο άλλος/άλλη μου τρώει λες και είναι μόνος στο σπίτι ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, άσ’το!

4) 2 ώρες βγήκαμε, 1 ώρα και 50 λεπτά στο κινητό.
Μακράν από τα χειρότερα.. Άντε να μιλάει για την/τον πρώην, απαντάς συνεχώς ναι ναι ναι και τελειώνει. Με το να είναι όλη την ώρα στο κινητό όμως; Θα καταλήξεις να μιλάς με την σερβιτόρα. Μην μιλήσω για το γεγονός ότι δεν θα σου ξανα στείλει να βγείτε. (όχι ότι θα πήγαινες, αλλά λέμε)

5) Zero υγιεινή
Δεν εννοώ ακριβώς το να μυρίζει άσχημα. Ίσως έτυχε, κάτι μπορεί να συνέβη πριν και έπρεπε να τρέξει κλπ. Μιλάω πιο πολύ για λερωμένα νύχια, κίτρινα δόντια, κερί στο αυτί που φτιάχνεις λαμπάδα για το Πάσχα και πάει λέγοντας. Κρίμα.

6) Σε έστησε κανα μισάωρο
Ο άλλος/άλλη τουλάχιστον την είδε Usain Bolt και έτρεξε για να είναι στην ώρα του/της (και ας μύριζε εν τέλει)
To να σε στήνουν στο πρώτο ραντεβού για πολλή ώρα, κάτι δείχνει για τον χαρακτήρα. (οι Αθηναίοι δικαιούνται 10 λεπτά ΜΑΞ καθυστέρηση)

7) Τσιγκουνιά
Δεν θα μπω στην διαδικασία να μιλήσω για το ποιος εν τέλει πρέπει να πληρώνει στο 1ο ραντεβού, αν πρέπει να πηγαίνει 50-50 κλπ. Αλλά διάολε, θα μιλήσω για αυτον/αυτην που θα πάρει την απόδειξη και θα πει οτι έφαγες το 70% της σαλάτας, άρα μου δίνεις το 70% της τιμής.(και βγαίνει ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ ένα κομπιουτεράκι στο τραπέζι)
Κλαις από μέσα σου, μα θα γελάς μετέπειτα για μια ζωή

8) Να φλερτάρει έντονα με το προσωπικό του μαγαζιού(επιδεικτικά)
Ε όχι. Απλά σηκώνεσαι και φεύγεις.

9) Να σε γεμίσει με δώρα
Well, hello? πρώτο ραντεβού είμαστε, όχι ένα χρόνο επέτειο. (και εκεί σε πιάνει μια περιέργεια για το τι θα μπορούσε να σου φέρει)

10) Να μην έρθει καν

cassette wallpapers 30293 4550061