5+1 Πράγματα που Αγαπώ να Μισώ στα Social Media

'Ενα κοινωνικό μήνυμα

original

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ, ΓΡΑΦΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ: Εάν διαβάζεις το παρακάτω κείμενο τότε συλλυπητήρια για ακόμη μια φορά τη βγάζεις online στο fb και offline στην υπόλοιπη ζωή. Αν πάλι βρέχει έξω (καλή ώρα), συγχαρητήρια, σοφή κίνηση, πάτα ένα share να δω ότι ταυτίζεσαι. Επίσης ξεκόλλα με το refresh στο προφίλ του/της δεν θα σε δεχτεί και το ξέρεις!
Σε περίπτωση που διαβάζεις ακόμη voila 5 + 1 ΛΟΓΟΙ για να μην. Και τώρα που τράβηξα την προσοχή σου…

  • Μα μου πάτησε like! – Πρόσεξε μη μείνει έγκυος!

Θέλω να μετρήσεις, όχι τη friend list, όχι τους followers, ούτε καν τη stalker list (μην κάνεις το χαζό, ξέρεις ότι ξέρω ότι ξέρεις ό,τι ξέρω), και με πρόχειρα μαθηματικά…κατεβασμένα από το Google Store σε μια απ’ τις κλασσικές σου κρίσεις ανασφάλειας-επακόλουθα του τέταρτου στη σειρά unfollow σε ένα μεθύσι, την αναλογία των likes και των άκυρων. Zuckenberg κοιμήσου ήσυχος ο αλγόριθμος σου είναι σε καλά χέρια. Έστω (μαμά κοίτα, μιλάω μαθηματικά), ότι απέτυχε το plan A. Για να σε δω να στέλνεις για να βγείτε στο τοπ 5 των likes list. Μη φοβού Μαριάμ, αν σε αγαπάει θα απαντήσει.

  • Εμείς για το check in ήρθαμε, δεν θα σας ενοχλήσουμε

Έχω ανεχτεί πολλά. Ποδόσφαιρο με πατημένη amitta motion αντί για μπάλα στο δημοτικό, εφηβεία, μικρό αδερφό-τσιράκι Αντίχριστου, και μια σχολή που ανοιγόκλεινε πιο συχνά απ’ τα πόδια της Lisa Ann(λείπεις). Αν βρήκα κάτι πιο δυσκολοχώνευτο κι από αρνί την Κυριακή του Πάσχα, είναι η ρουφιανομάστιγα του check in. Ως τυπάς που με το ζόρι κάνει στα αεροδρόμια, ένα πράμα αρνούμαι να καταλάβω, μέχρι να πάει ο σούπερ Μάριο αριστερά: ΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ;!

Άντε σε βγάλαν απ’ το σπίτι με πολιορκητικό κριό και δεν την παλεύεις ούτε με γράμμα στον Αη Βασίλη. Η εξώπορτα είναι εκεί και τα σκυλιά απαγορευμένα. Μπούχτισα να βλέπω άτομα που απαντάν στην καλημέρα, επί πληρωμή, με ύφος λες και τα φάσωσε Παράφρονας απ’ το Χάρυ Πόττα. Και τα χαμόγελα να δίνουν και να παίρνουν…στα σχόλια κάτω απ’ το check in στη «Μαγαζάρα μας». Με εξαίρεση τους PR (been there done that)και το υπόλοιπο προσωπικό στο εκάστοτε «χαμετυπείον»,που τους καταλαβαίνω, οι υπόλοιποι χαλάστε τα λεφτά σας στις μπόμπες γιατί το χαμόγελο είναι τζάμπα.

  • Η αποξένωση μετριέται σε like, follow ή retwitt;

Ναι ρε φίλε,man,influencer σε παραδέχομαι σε πολλά. Πρώτον ως τυπάς που η μεγαλύτερη του δίαιτα κράτησε περίπου εικοσάλεπτο με μισή ώρα…μέχρι να ρθει ο ντελιβεράς τελοσπάντων, παραδέχομαι με ωροσκόπο θαυμάζω την προσήλωση-αφοσίωση σου στον στόχο σου. Επιπλέον, ως τυπάς χωρίς συνέπεια ούτε στο απουσιολόγιο, ούτε την πειθαρχία για μεσαίο όνομα (Αλέξης Πειθαρχεία Μαρκάζος…τί; Μόνο εμένα μου φαίνεται αστείο;), δέχομαι, εώς και απολαμβάνω τα εν λόγω χαρακτηριστικά στη φαρέτρα σου. ΩΣΤΟΣΟ, τι θυσιάζεις για την διαδικτυακή αναγνώριση. Από πότε έχεις να κάνεις κουβέντα πάνω από τέταρτο συνεχόμενο εκτός chat; Στα lives σου είσαι συνεπέστατος και μαγκιά σου στην τελική, στην live επικοινωνία ΩΣΤΟΣΟ;

  • Το facebook κι αν κλείνεις το Instagram μαδάς

+1 αν κι εσύ έχεις λιώσει τα insta stories περισσότερο απ’ το Casa De Papel. Το τσιγάρο κόβεται και χωρίς τσίχλα νικοτίνης…όπως μαρτυρούν τα 2/3 της χώρας που καπνίζουν σαν καμινάδες. Το να κλείνεις το ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης για να βολοδέρνεις τις διπλάσιες ώρες στο άλλο έχει κάποιο νόημα το οποίο με το φτωχό, γέρικο μυαλό μου αδυνατώ να εντοπίσω; ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΧΑΚΕΡΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!

  • Μέγας είσαι Zuckerberg και θαυμαστά τα έργα σου!

Το παραδέχομαι! Σε παραδέχομαι! Τα δύο στρέμματα ημίχοντρης (σαν το γάλα μου) ύπαρξης μου υποκλίνονται στο μεγαλείο και των 6 ειδών ευφυίας σου. Μόνο τυχαία δεν είσαι ο νεότερος δισεκατομμυριούχος στην ιστορία (μη ζηλεύεις Bieber). Πόνταρες στο θεμελιώδες στοιχείο του ανθρώπινου ψυχισμού, την ματαιοδοξία, και μάλιστα με αριστουργηματικό τρόπο. Από τον συνδεσμίτη κάγκουρα με μαλλί-κεσεδάκι με φακές που πηγαίναμε στο δημοτικό μέχρι και τον καθηγητή Πανεπιστημίου ήξερες ότι όλοι θα κάτσουν να μετρήσουν, να ξαναμετρήσουν και εν τέλει να εθιστούν στα likes. Προφανώς και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου απ’ την παραπάνω συνθήκη, έστω και σε μικρότερο βαθμό. Και γι’ αυτό ειλικρινά ΚΑΝΕ ΜΕ ΑΝΤ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, θέλω να μιλήσουμε για το GDPR και το πως έπεισες όλο τον πολιτισμένο πρώτο κόσμο το 2017, ότι η υποκλοπή κάνει ρίμα με την ασφάλεια προσωπικών στοιχείων. Προφανώς και σε χουμε ανάγκη, περισσότερο απ’ ότι μας έχεις εσύ…πλέον.

  • Νιώθει νοσταλγία στην τοποθεσία «που να ψάχνω»

Το κύριο συναίσθημα που προσωπικά αντλώ απ’ την δημοσιοποίηση κάθε λογής επιτυχίας-οι αποτυχίες είναι για τους haters- εκτός από μια μικρή μορφή κατάθλιψης. Νοσταλγία για σκαρφάλωμα σε ταράτσες, κυνηγητό (too old for this shit) και γενικότερα οποιαδήποτε μορφή καλοπέρασης, χωρίς την ανάγκη «δημοσίευσης» της. Τρομακτικό μα και ειλικρινές.

  • Notable mentions:

High 5 γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα. Κι εγώ είμαι μέλος στο group «Επίπεδη Γη»… Όχι άλλα events της κηδείας μου στον τοίχο μου μετά από hangover! Στα πόσα unfollow θεωρείται block;

cassette wallpapers 30293 4550061