5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ SITES (Για να μη μπαινοβγαίνεις μόνο στα Social)

wp1826781
wp1826781

Ψάξου λίγο καλύτερα

1) Goodreads:

Αν είσαι βιβλιοφάγος μάλλον το ξέρεις ήδη. Αν πάλι όχι, ρίξε μία ματιά και σίγουρα κάτι θα έχεις μάθει πριν το κλείσεις. Πρόκειται για ένα site όπου είναι συγκεντρωμένα όλα τα βιβλία του κόσμου με περιγραφές, απόψεις από όσους τα διάβασαν και αποσπάσματα για να διαβάζεις με τις ώρες.


2) Forfree:

Ένας ιστότοπος με ό,τι free event διοργανώνετα στην Αθήνα. Συναυλίες, μπαζάρ, σινεμά, φεστιβάλ και άλλα πολλά (πάρα πολλά) για να διαλέξεις.


3) Psychologynow:

Ελληνικά άρθρα ψυχολογίας που σου μαθαίνουν για τις διάφορες πλευρές της ανθρώπινης συμπεριφοράς για να καταλάβεις καλύτερα όχι μόνο τους γύρω σου αλλά και τον εαυτό σου. Θα βρεις μεταξύ άλλων μία μεγάλη ποικιλία άρθρων σχετικά με σχέσεις, κίνητρα ή και εργασία.


4) Ted:

Στόχος του είναι να διαδώσει ιδέες που αξίζουν σε όλο τον κόσμο. Θα βρεις ομιλίες από ειδικούς που καλύπτουν ευρύ φάσμα γνώσεων. Είναι ένας εύκολος, οικονομικό και γρήγορος τρόπος να έρθεις σε επαφή με νέες αντιλήψεις και να αναπτύξεις διαφορετικές οπτικές.


5) Duolingo:

Το duolingo είναι μία βραβευμένη πλατφόρμα που σε βοηθάει να μάθεις οποιαδήποτε ξένη γλώσσα του κόσμου θες. Το πρόγραμμα και τη διάρκεια των μαθημάτων τα ορίζεις εσύ και το καλύτερο, είναι εντελώς δωρεάν.


Δημήτριος Θεοδωρόπουλος

cassette wallpapers 30293 4550061