Λεπτομέρειες που δεν Προσέξαμε στο Spider-Man: No Way Home

Λεπτομέρειες που μας διέφυγαν στο 'πολυσύχναστο' φινάλε της ταινίας

*ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Τα παρακάτω περιέχουν spoilers για το φινάλε του Spider-Man: No Way Home, το οποίο προβάλλεται τώρα στους κινηματογράφους*

Χάρη σε ένα βίντεο θαυμαστών, τα cameo διάφορων κακών από το ‘πολυσύχναστο’ φινάλε του Spider-Man: No Way Home, μπορούν πλέον να αναδειχθούν σε όλο τους το μεγαλείο.

Ο χρήστης του TikTok @kevinmoranrob τράβηξε πλάνα από τα ρήγματα που άνοιξαν μετά τον τελευταίο αγώνα στο No Way Home, όπου διάφοροι άνθρωποι από όλο το multiverse, που γνωρίζουν ότι ο Peter Parker είναι ο Spider-Man, προσπαθούν να έρθουν.

Στη σκηνή, είναι εύκολο να εντοπίσετε μια σειρά από εμβληματικούς χαρακτήρες του franchise, συμπεριλαμβανομένων των Rhino και Kraven the Hunter.

Ποιοι χαρακτήρες φαίνονται να προσπαθούν να περάσουν το ρήγμα στο φινάλε του No Way Home;

Στην αρχή του βίντεο διακρίνεται μία φιγούρα τύπου Superior Spider-Man αλλά, με μία πιο προσεκτική εξέταση, φαίνεται να μοιάζει περισσότερο με ένα από τα διάφορα takes των wall-crawlers, που θυμίζουν κυρίως αράχνες παρά άνθρωπο.

Αυτές οι πιο τερατώδεις εκδοχές του Peter ήταν το αποτέλεσμα της γενετικής του μετάλλαξης ή απλώς παραλλαγές από άλλα σύμπαντα. Ομοίως, ο χαρακτήρας με την ευδιάκριτη ουρά σκορπιού μπορεί να μην είναι ο ”πράσινος” κακός, καθώς φαίνεται να είναι πεσμένος στα τέσσερα. Παρόλο που και αυτό θα μπορούσε να είναι άλλο ένα τερατώδες spin, θα μπορούσε επίσης να είναι ένα από τα ρομπότ Spider-Slayer του Alistair Smythe, που έχουν μια αραχνώδή μορφή και (μερικές φορές) ουρά σκορπιoύ.

Πιο ευδιάκριτος είναι ο Kraven the Hunter, ο οποίος φαίνεται να στέκεται ψηλά με δόρυ, γούνινο γιακά και δασύτριχα μαλλιά. Ο Aaron Taylor-Johnson πρόκειται να παίξει τον Kraven σε μια σόλο ταινία, οπότε η συμπερίληψή του είναι πολύ λογική.

Από την εξίσωση ήταν δύσκολο να λείπει ο Rhino, με την ογκώδη παρουσία του και το κερασφόρο κεφάλι του. Μέχρι στιγμής, η μόνη απόδοση του χαρακτήρα σε live-action ήταν στο τέλος του The Amazing Spider-Man 2. Η ερμηνεία του κακού ήταν ευρέως …γνωστή και στο No Way Home μπήκε στη διασκεδαστική συζήτηση μεταξύ των τριών Spider-Man.

Οι φιγούρες στα δύο τελευταία πλάνα είναι πιο δύσκολο να διακριθούν, αν και η μία μορφή φαίνεται να είναι συνδεδεμένη με τον Mysterio, αφού υπάρχει ένα σχήμα γυάλας και και κάτι που μοιάζει με κάπα. Είναι ενδιαφέρον ότι μέρος της ψεύτικης ιστορίας του Quentin Beck στο Spider-Man: Far From Home ήταν ότι καταγόταν από ένα άλλο σύμπαν. Το No Way Home φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι, ενώ δεν συνέβαινε αυτό, το multiverse φιλοξενεί τουλάχιστον μία άλλη έκδοση του Mysterio.

Ο πιο δύσκολα διακρτιτός χαρακτήρας, είναι -κατά πάσα πιθανότητα- η Black Cat. Αν και είναι μια από τις πιο εμβληματικές κακοποιούς/συμμάχους/ερωμένη του Spidey, δημιουργημένη στο The Amazing Spider-Man 2 με τη Felicity Jones στον ρόλο, η φιγούρα που διακρίνουμε δεν θυμίζει κάτι περισσότερο από ένα αόριστα ανθρώπινο σχήμα με μερικά, πιθανώς, μακριά μαλλιά. Όμως, αφού η Black Cat πρόκειται να λάβει μία ταινία αποκλειστικά αφιερωμένη σε αυτή, δεν θα ήταν περίεργο να είδαμε ένα μικρό tease.

cassette wallpapers 30293 4550061