Το Featurette του The Suicide Squad Αποκαλύπτει Νέο Υλικό

Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες;

suicide squad

To featurette παρέχει νέο υλικό για το The Suicide Squad, την επερχόμενη ταινία του DC Extended Universe (DCEU). Εστιάζει σε πολλούς χαρακτήρες του φιλμ, όπως την Harley Quinn (Margot Robbie), τον Rick Flag (Joel Kinnaman), τον Peacemaker (John Cena), την Ratcatcher 2 (Daniela Melchior), τον Savant (Michael Rooker) και τον Polka-Dot Man (David Dastmalchian). Επίσης περιλαμβάνει πλάνα από τα παρασκήνια, που δείχνουν το πώς δημιουργήθηκε το φιλμ, ενώ τονίζει τις κάμερες RED Digital Cinema cameras που χρησιμοποίησε ο σκηνοθέτης, James Gunn, και ο σκηνοθέτης φωτογραφίας, Henry Braham, για να απαθανατίσουν το υλικό.

“Ο τρόπος που γυρίστηκε αυτή η ταινία είναι ο τρόπος που θα ήθελα να γυρίζω κάθε ταινία, αλλά δεν μπορούσα – Έως τώρα!”, είπε ο Gunn. ”Σχεδόν σε κάθε πλάνο του The Suicide Squad υπάρχει κίνηση. Και όχι μονάχα υπάρχει κίνηση, αλλά θέλουμε να φτάσουμε πολύ κοντα, γύρω από τους ανθρώπους, ανάμεσα από τους ανθρώπους. Αυτό δεν μπορεί να επιτευχθεί με μία bulky κάμερα.”

“Στο παρελθόν η τεχνολογία καθόριζε τον τύπο των ταινιών”, πρόσθεσε ο Braham. ”Στις μέρες μας, η τεχνολογία που χρειαζόμασταν για να γυρίσουμε ένα φιλμ ακριβώς όπως θέλουμε, είναι εδώ. Για αυτό, πρέπει να ευγνομωνούμε τους ανθρώπους πίσω από την RED.”

More Stories
world flags project
Καλλιτέχνες από την Ιαπωνία Απεικονίζουν τις Χώρες που Συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως Σαμουράι