Το Bleach Συναντά τον Loki σε μία Επίσημη Συνεργασία με την MARVEL

Ο Loki και ο Aizen σε ένα crossover που δεν περιμέναμε

Loki and Aizen

Η σειρά Loki, με πρωταγωνιστή τον God of Mischief, έχει κατακτήσει το κοινό από τότε που έκανε πρεμιέρα στο Disney+. Έκτοτε, το show της Marvel Studios, που θα συνδέεται άμεσα με το Doctor Strange in the Multiverse of Madness, δεν σταματά να εντυπωσιάζει. Η επιστροφή του Tom Hiddleston στον ρόλο του αγαπημένου αντιήρωα είναι ακόμη καλύτερη από όσο φανταζόμασταν. Το ίδιο φαίνεται να πιστεύουν όμως και στην Ιαπωνία και, πιο συγκεκριμένα, η ομάδα παραγωγής του Bleach. Τι συνέβη όμως;

Συνέβη αυτό ακριβώς που νομίζετε: Το Loki και το Bleach θα συνεργαστούν, με τις δύο πλευρές να δηλώνουν κάτι παραπάνω ενθουσιασμένες. Το supernatural anime ετοιμάζει ένα ενδιαφέρον crossover και οι θαυμαστές βασίζονται στον Tite Kubo ώστε να το κάνει να λειτουργήσει.

Η ανακοίνωση γνωστοποιήθηκε μέσω του επίσημου Ιαπωνικού λογαριασμού Twitter της Marvel. Όσο λοιπόν ο Loki γιορτάζει την παγκόσμια πρεμιέρα μίας σειράς αφιερωμένης σε αυτόν, ταυτόχρονα τιμάται και άλλος ένας αγαπημένος αντιήρωας: ο Aizen. Όταν ζητήθηκε από τον Kubo λοιπόν να ζωγραφίσει μία αφίσα βασισμένη στο στιλ της πρώτης αφίσας του Loki, το έκανε με μεγάλη του χαρά. Το αποτέλεσμα αποζημειώνει!

loki and bleach collab

Όπως μπορείτε να δείτε παραπάνω, ο Aizen παρουσιάζεται με εκπληκτική λεπτομέρεια και ρεαλιστικό ύφος. Τα μαλλιά του είναι τραβηγμένα προς τα πίσω, τονίζοντας έτσι τα οστά του προσώπου του και φοράει μία κλασική άσπρη ρόμπα. Από την άλλη, ο Loki καταφέρνει να κάνει την στολή της φυλακής να φαντάζει γοητευτική, όπως συμβαίνει με ό,τι και να φορέσει.

Μένει να δούμε πώς θα προχωρήσει η συνεργασία μεταξύ των δύο αντιηρώων και να ανακαλύψουμε αν θα είναι συνεργάτες ή εχθροί!

cassette wallpapers 30293 4550061