Ταξίδι στην Ισπανία

paiting from spain
paiting from spain

Φανταστικά μέρη που πρέπει να επισκεφτείς στην Ισπανία!

Η Ισπανία είναι γεμάτη από όμορφα, μαγευτικά μέρη. Στην πραγματικότητα, είναι τόσα πολλά που πραγματικά μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσει κανείς που να πρωτοπάει. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς όμως, η ομάδα του Kasseta είναι εδώ. Σου δίνει τέσσερις φανταστικές ιδέες για εκπληκτικά σημεία στην Ισπανία (που όλοι πρέπει να δουν μια μέρα από κοντά).

Alhambra palace
Εσωτερικός κήπος στο παλάτι Alhambra

1) La Sagrada Familia, Βαρκελώνη Ισπανίας

Η Σαγράδα Φαμίλια στα Ελληνικά αναφέρεται ως ”βασιλική και εξαγνιστική Εκκλησία της Αγίας Οικογενείας”. Είναι μια από τις μεγαλύτερες ρωμαιοκαθολικές εκκλησίες και βρίσκεται στη Βαρκελώνη της Καταλονίας. Ενώ ολόκληρη η πόλη της Βαρκελώνης είναι πανέμορφη από μόνη της, το αριστούργημα του Antoni Gaudí, είναι κάτι παραπάνω από εξωπραγματικό.

la sagrada familia
Η εκκλησία Sagrada Familia

2) Μουσείο Guggenheim, Μπιλμπάο

Το μουσείο Guggenheim στη Μπιλμπάο. Σχεδιασμένο από τον παγκοσμίως διάσημο αρχιτέκτονα Frank Gehry, αποτελεί ένα από τα πιο μοναδικά σχέδια στον κόσμο.

guggenheim museum bilbao
Το μουσείο Guggenheim

3) Αλάμπρα, νότια Ισπανία

Η Αλάμπρα (Alhambra) είναι ένα από τα ομορφότερα ανάκτορα του κόσμου, φρούριο των Μαυριτανών μοναρχών στην Γρανάδα, στα νότια της Ισπανίας.

alhambra palace granada
To ανάκτορο Alhambra

4) Basílica de Santa María la Real de Covadonga, βόρεια Ισπανία

Basílica de Santa María la Real de Covadonga, της επαρχίας των Αστουριών, στη βόρεια Ισπανία. Η νεο-ρωμανική εκκλησία είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ροζ ασβεστόλιθο και αν δεν έχετε δει ποτέ μια ροζ εκκλησία ίσως ήρθε η ώρα να την συναντήσετε.

Basilica de Santa Maria la Real de Covadonga
Η Basilica de Santa Maria la Real de Covadonga

Δημήτριος Θεοδωρόπουλος

cassette wallpapers 30293 4550061