Νέο Visual για το Summer Time Rendering

Το anime θα κάνει πρεμιέρα το 2022

Summer Time Rendering manga cover

Η επίσημη ιστοσελίδα για το anime της Yasuki Tanaka, το Summer Time Rendering, ‘άνοιξε’ την Πέμπτη, παρουσιάζοντας νέο οπτικό υλικό για την επερχόμενη σειρά.

Summer Time Rendering
Το visual που παρουσιάστηκε στο επίσημο site

Από τον Φεβρουάριο, που ολοκληρώθηκε το ομότιτλο manga, γνωρίζαμε πως θα κυκλοφορήσει anime σειρά, live-action ταινία και escape game. Όλα τους θα είναι βασισμένα πάνω στην πρωτότυπη ιστορία. Ωστόσο, τώρα μάθαμε και το ότι το show δρομολογείται για πρεμιέρα μέσα στο 2022.

Το σενάριο είναι το ακόλουθο:

O Shinpei, με αφορμή ένα θλιβερό γεγονός, επιστρέφει στη γενέτειρά του, τη πόλη της Wakayama στη περιοχή της Hitogashima. Εκεί, επανενώνεται με πολλούς ανθρώπους από το παρελθόν του. Ωστόσο, διαισθάνεται κάτι αλλόκοτο στην ατμόσφαιρα… Μένει να ανακαλύψει λοιπόν, το τι μυστήρια κρύβει αυτό το απομονωμένο, καλοκαιρινό νησί.

Η κυκλοφορία του manga ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2017 στο Shonen Jump+ και το σενάριό του κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις. Αξίζει να σημειωθεί πως ο δημιουργός του ανακοίνωσε πως τόσο ο ίδιος, όσο και το προσωπικό που θα αναλάβει τη παραγωγή του anime, θα επισκεφτούν τη περιφέρεια της Wakayama για να δούνε από κοντά τις τοποθεσίες στις οποίες θα εξελιχθούν τα δρώμενα. 

More Stories
Suicide Squad Hell to Pay Cover 2018
DCAU: Οι ταινίες του DC Animated Universe σε Χρονολογική Σειρά – Μέρος Δεύτερο