5 Σημάδια ότι Γνωρίζεις Κάποιον Κουλ

Spoiler: Δεν προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει.

Stock Image

Tο πρόβλημα με τους fake ανθρώπους είναι ότι συνήθως τους θεωρείς νορμάλ, μέχρι που αποδεικνύεται το αντίθετο. Ίσως ήρθε η ώρα λοιπόν, να εστιάσεις αλλού την προσοχή σου. Ελπίζω η παρακάτω λίστα να σε βοηθήσει:

1) Ένα cool και αυθεντικό άτομο δεν αποζητά συνεχώς την προσοχή. Σε ρωτάει διάφορα, ενδιαφέρεται για το τι θα πεις και οι συζητήσεις σας δεν κινούνται γύρω από το «εγώ, εγώ, εγώ».

2) Δε σε κρίνει. Ξέρει ότι αυτά που μας ενοχλούν στον άλλον, έχουν πιο πολύ να κάνουν με τις δικές μας ανασφάλειες, οπότε συμπεριφέρονται με σεβασμό και ευγένεια.

3) Τα έχει βρει με τον εαυτό του. Προφανώς έχει ελαττώματα και τα αναγνωρίζει αλλά δεν δίνει τόση σημασία. Και το καλύτερο είναι πως ούτε στα δικά σου ελαττώματα θα δώσει προσοχή. Βασικά το πιο πιθανό είναι να μην ενδιαφέρεται καν για τη γνώμη που έχεις εσύ γι’ αυτόν ή ακόμη και για τον εαυτό σου και αυτό είναι που τον κάνει τόσο γαμάτο.

4) Αυτό που λέει, αυτό εννοεί. Τέλειο ε; Και τα λόγια του συνάδουν με τις πράξεις, οπότε δε θα μιλήσει απλά για το πόσο σημαντική είναι η φιλία ή η σχέση σας, θα στο δείξει, γιατί πολύ απλά είναι μέρος του χαρακτήρα του αυτό.

5) Δεν προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει. Κάνει τα περισσότερα πράγματα για την πλάκα του και δεν προσπαθεί πολύ. Με λίγα λόγια, δεν είναι fake.

cassette wallpapers 30293 4550061