8 Αλήθειες για το Dating που Όλοι Πρέπει να Χωνέψουμε

Cover Page

1) Αυτός που ενδιαφέρεται λιγότερο, έχει και την εξουσία. Και μεταξύ μας, κανείς δε θέλει να είναι αυτός που ενδιαφέρεται περισσότερο.

2) Το άτομο που συμπεριφέρεται όπως να ‘ναι γιατί δεν ενδιαφέρεται και πολύ, μοιάζει ακριβώς με το άτομο που συμπεριφέρεται περίεργα γιατί του αρέσεις πολύ και προσπαθεί να το παίξει cool. Καλή τύχη λοιπόν.

3) Η μόνη διαφορά ανάμεσα στο να φανείς ρομαντική και στο να φανείς λίγο creepy με αυτά που λες ή κάνεις, έγκειται στο πόσο γοητευτικό/ή σε βρίσκει το άλλο άτομο.

4) Το να μη λαμβάνεις απάντηση στο μήνυμα που έστειλες, είναι μία απάντηση.

5) Τα social media μπορεί να κάνουν το dating game πιο εύκολο και πιο άμεσο αλλά παράλληλα αυξάνουν και τις ευκαιρίες για απιστία.

6) Πολλές φορές, αντί να σου πει κάποιος απευθείας πως νιώθει για σένα, βρίσκει πιο εύκολο να ποστάρει κάτι “ρομαντικό” στο facebook ή το Instagram χωρίς να αναφέρει φυσικά το όνομά σου.

7) Μηνύματα του τύπου “ίσως” ή “θα δούμε” σημαίνουν ότι το άτομο που τα στέλνει έχει καλύτερα πράγματα να κάνει από το να βγει μαζί σου.

8) Η “σωστή” προσοχή από το λάθος άτομο, όταν νιώθεις μόνος, μπορεί να σε παραπλανήσει στο να θεωρείς ότι γνώρισες το άλλο σου μισό. Συμβαίνει σε όλους, μην αγχώνεσαι.

cassette wallpapers 30293 4550061