4 Εταιρίες Start-up Που Φαίνονται Απίστευτες

Kι εσύ νόμιζες ότι η δική σου ιδέα ήταν περίεργη.

Screen Shot 2017 09 09 at 2.17.37 PM
Screen Shot 2017 09 09 at 2.17.37 PM

Όλοι κάποια στιγμή έχουμε σκεφτεί κάτι περίεργο σαν ιδέα για startup. Ε, οι τύποι της λίστας το πήγαν ένα βήμα παραπέρα:

1) Diedinhouse.com: Θες να αγοράσεις ένα σπίτι και αναρωτιέσαι αν κάποιος έχει πεθάνει μέσα σε αυτό στο παρελθόν; Φυσιολογικότατο! Το diedinhouse.com μπορεί να σου απαντήσει αξιόπιστα για θανάτους, δολοφονίες, φωτιές και ό,τι έχει συμβεί στο σπίτι.

2) Εlysium Space: Αυτή η startup σε πάει στο διάστημα, μόνο που πρέπει να έχεις πεθάνει πρώτα. Η εταιρεία θα σκορπίσει «εσένα» στο διάστημα και ποιος ξέρει, τα απομεινάρια σου μπορεί να προσγειωθούν στο φεγγάρι.

3) Something Store: Αυτή η startup με κάνει να σκέφτομαι δύο τύπους κάπου να πίνουν χόρτο και να συζητάνε για το πώς θα βγάλουν χρήματα,
-Γιατί δεν πουλάμε κάτι στο ιντερνετ;
-Τι;
-Κάτι.
-Ναι αλλά τι;
-ΚΑΤΙ!
Και κάπως έτσι, ο πελάτης πληρώνει 10 δολάρια χωρίς επιλογή συγκεκριμένου προϊόντος και η εταιρεία του στέλνει «κάτι».

4) HorseCom: Θέλει ιδιαίτερη φαντασία για να δεις ένα άλογο και να σκεφτείς «αυτό που χρειάζεται το άλογο είναι ακουστικά». Το HorseCom παρέχει ένα τεχνολογικό σύστημα με ακουστικα για το άλογο, ένα ειδικό κράνος με μικρόφωνο για τον ιππέα και μουσική για να φτάσει η επικοινωνία σου με το άλογο σε άλλα επίπεδα (WTF)!

cassette wallpapers 30293 4550061