3 Χριστουγενιάτικα Gaming Events

jinx xmas skin lol scaled
jinx xmas skin lol scaled

Χριστούγεννα! Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου έφτασε και ο κρύος καιρός ευνοεί τη διάθεση να μείνουμε μέσα, παίζοντας τα αγαπημένα μας βιντεοπαιχνίδια. Ωστόσο, ακόμα και αν είστε εξωστρεφής άνθρωπος και αγαπάτε τις εξόδους, η πανδημία του COVID19 θα σας αναγκάσει και εσάς να καθίσετε σπίτι -Σε ευχαριστούμε 2020!

Έτσι λοιπόν, σε μία προσπάθεια να σας βοηθήσω να χαλαρώσετε και να μπείτε στο επιθυμητό, γιορτινό πνεύμα, στο ακόλουθο άρθο θα παρατεθούν τρία χριστουγεννιάτικα gaming events που αξίζουν τη προσοχή σας. Ας ξεκινήσουμε!

1) League of Legends

H Riot Games ανακοίνωσε δύο νέα, χριστουγεννιάτικα events, που λαμβάνουν χώρα στο κόσμο του LoL, του διάσημου MOBA βιντεοπαιχνιδιού. Το πρώτο εξ’αυτών ονομάζεται Snowdown Showdown και είναι το ετήσιο event της εορταστικής περιόδου. Κατά τη διάρκειά του ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να αγοράσει συλλεκτικά θεματικά skins, όπως τα Slay Belle Katarina ή Santa Gragas, τα οποία είναι διαθέσιμα για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Επίσης, στο φαράγγι των επικαλεστών, πραγματοποιούνται χαριτωμένες αισθητικές αλλαγές, οι οποίες συμβάλουν στο να γίνει η εμπειρία πιο χριστουγεννιάτικη. 

Εκτός όμως από το in-game event, μπορείτε να κάνετε μία επίσκεψη στο online κατάστημα της Riot και να διαλέξετε θεματικά ρούχα, συλλεκτικά είδη, μπρελόκ και πολλά ακόμα, τόσο για εσάς, όσο και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τέλος, υπάρχει το ετήσιο League of Legends All-Star Event for Christmas. Κάποιες παραδόσεις παραμένουν πιστές στο ραντεβού τους και το event λαμβάνει χώρα από τις 18 έως τις 20 Δεκεμβρίου. Κατά τη διάρκειά του, επαγγελματίες και μη θα συμμετάσχουν τόσο από τα σπίτια τους όσο και από studios, ενώ ο νικητής θα δώσει τα χρήματα σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς της επιλογής του. 

2) Fortnite

Το Fortnite Winterfest επιστρέφει και είναι έτοιμο να βάλει τους παίκτες σε κλίμα Χριστουγένων. Εορταστικά, θεματικά skins, στολισμένο lobby, χιονονιφάδες, νέα όπλα και ανανεωμένος χάρτης είναι λίγα μόνο από τα όσα θα δείτε. Άρα ετοιμαστείτε να βουτήξετε στο ετήσιο, χειμερινό event του Fortnite!

3) Rocket League

Το Rocket League Frosty Fest 2020 είναι αφιερωμένο στα χριστούγενα και τις γιορτές. Προσφέρει game modes περιορισμένου χρόνου, θεματικά αντικείμενα -όπως τα Holiday Bow Topper, Holiday Hearth Wheels και τα Xmas Lights Animated Decal. Επίσης, θα βρείτε ολοκαίνουργιες προκλήσεις και πανέμορφες, λευκές αρένες. Άρα, βάλτε τα κατάλληλα λάστιχα για το χιόνι και ετοιμαστείτε να πατήσετε γκάζι!

Σοφία Ευαγγελίδου

More Stories
1btCbSx0bs27YbmkxvrVLGA
Anime Review: Tokyo Godfathers