post holiday blues tips
post holiday blues tips

ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΝΙ ΚΟΝΤΟΖΥΓΩΝΕΙ

Θέληση να υπάρχει και η επιστροφή στη ρουτίνα θα είναι ομαλή

Οι γιορτές και οι ημέρες ξεκούρασης έφτασαν στο τέλος και σιγά σιγά πρέπει να γυρίσουμε στη ρουτίνα μας και στη καθημερινότητα μας. Είναι δύσκολο, το ξέρω, όλοι μας το ξέρουμε. Όποτε παρακάτω, θα προσπαθήσω να σκεφτώ τρόπους για να βοηθηθούμε όλοι, τις δύσκολες μέρες (και πρωινά ξυπνήματα) που έρχονται.

Αρχικά όσο αστείο και να σας φαίνεται, προσπαθήστε να το δείτε διαφορετικά και χαλαρά. Το ξέρω ότι τα λεγόμενα μου θυμίζουν «μην αγχώνεσαι» σε κάποιον που σβήνει από το άγχος, αλλά η θετική σκέψη θα βοηθήσει. Άν είστε φοιτητές και σκέφτεστε την εξεταστική που έρχεται, θυμηθείτε ότι χάριν του πανεπιστημίου, ζείτε φοιτητοζωάρα (επίσης έχουμε και Σεπτέμβρη).

Δεύτερον, πολλοί θεωρούν ότι η επιστροφή από τις γιορτές σημαίνει ότι κατευθείαν ξεκινάει η δίαιτα. Όλοι πήραμε κιλά, όλοι βογγούσαμε από το φαί την Πρωτοχρονιά στα κλαμπ. Ξεκίνα σιγά σιγά γιατί και η απότομη επιστροφή στις υποχρεώσεις
ΚΑΙ η δίαιτα, θα σε καταστρέψουν.

Τέλος, κράτα μερικές συνήθειες των γιορτών λίιιγο ακόμα. Μπορείς να ξεστολίσεις το δέντρο, αλλά τα λαμπάκια κράτησε τα ακόμα. Βάλτα σε τοίχους ή έστω ακούμπησε τα κάπου. Ταυτόχρονα, το Netflix and chill θα σε βοηθήσει και σαν δώρο στον εαυτό σου μπορείς να δώσεις μερικά μελομακάρονα (ποπ κορν θα τρως όλη τη χρονιά) Το Πάσχα και το αρνί κοντοζυγώνει, υπομονή και ηρεμία. Καλή χρονιά!

Δημήτρης Ρούσσαρης

More Stories
maxresdefault 3
Οι Θρύλοι των Πανελληνίων