1920
1920

ΤΙΝΟΥΣ (ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ) ΕΙΣΙ ΣΥ;

Με αφορμή τις χειμερινές γιορτές που έρχονται, δεν κράζουμε τις παρατάξεις στα πανεπιστήμια;

Όλο και πιο κοντά πλησιάζουμε στις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων, παρότι η διάσημη αλυσίδα παιχνιδιών δεν έχει ξεκινήσει το countdown. Βέβαια, εδώ στην Ελλάδα, μέσα Νοέμβρη κυκλοφορούμε με κοντομάνικα, αλλά το καλό που του θέλω να πέσει λίγο χιονάκι, έτσι για το feeling.

Καθώς λοιπόν, όσο περνάνε οι γενιές και τα παιδιά γίνονται ολοένα και πιο κακομαθημένα, να τονίσω ότι μπορεί να μην έχουμε δεύτερη κάλτσα να βάλουμε, αλλά πρέπει να στείλουμε το παιδι, τα Χριστούγεννα, με την παράταξη εκδρομή. Μην κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε, εννοούμε είτε το περιβόητο Bansko είτε την χειμωνιάτικη Μύκονο, aka Αράχωβα.

Εκτός από Βέρτη και Αργυρό, αν η Δ.Α.Π θέλει να έχει την πρωτοκαθεδρία στην σχολή σου, πρέπει να σου βρει μια συμπαθητική προσφορά για ένα «εξωτικό» μέρος. Αγαπητοί γονείς, οι δικαιολογίες των παιδιών σας, ότι θα αναγκαστούν να πάνε με μια παράταξη, επειδή το πακέτο είναι φτηνό, είναι και η δικαιολογία εξίσου φθηνή. Κανείς δεν πέρασε ένα πενθήμερο με 100 και α και ου, επειδή θα έδινε 50€ λιγότερα με το να πήγαινε με τα κολλητάρια.

Οπότε, μάλλον το παιδί σας δεν ξυπνάει κάθε μέρα από τις 8 το πρωί για να πάει σχολή και να παρακολουθήσει μαθήματα. Πάει μεν, απλά αράζει σε κάτι τραπεζάκια, έξω από τις τάξεις και τα αμφιθέατρα.

Αν λοιπόν, θέλετε να σώσετε τα μονάκριβα σας, φάτε μια εβδομάδα μακαρόνια, δώστε τους έξτρα 50€ και πείτε τους με την προϋπόθεση να μην πάνε με παρατάξεις. Βέβαια για να μην παρεξηγηθώ, δεν έχω κάτι με τους χειμερινούς προορισμούς που ανέφερα, απλά έχουν την τύχη-ατυχία να είναι πανέμορφοι, οπότε έχουν γίνει πόλος έλξης για κάθε κατηγορία ανθρώπων.

-Δημήτρης Ρούσσαρης

More Stories
Pet shop of Horrors
Anime Review: Pet Shop of Horrors