10qnXf VHpEkdQwYnnZrxsQ
10qnXf VHpEkdQwYnnZrxsQ

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ INFLUENCERS

Το Forbes έβγαλε λίστα, πάρε χαρτί και σημείωνε.

1) Ξεκινάνε πάντα από ένα μικρότερο κοινό. Αυτό είναι κάτι που πρέπει πραγματικά να θυμάσαι, αν προσπαθείς να συγκεντρώσεις περισσότερους followers ενώ είναι σημαντικό να καταλάβεις ότι οι σημερινοί influencers ξεκίνησαν χωρίς να τους ξέρει κανένας.

2) Η σταθερή ροή περιεχομένου κι η αφοσίωση είναι πολύ σημαντική. Αν θες να αυξηθεί το κοινό σου πρέπει να έχεις πρόγραμμα, να κάνεις συχνές δημοσιεύσεις και φυσικά να είσαι όσο πιο αυθεντικός γίνεται, αν θες να συνεχίσουν να σε ακολουθούν και να σε θεωρούν «ειδικό» σε ένα συγκεκριμένο θέμα (μόδα, τεχνολογία κλπ.)

3) Η προσωπική αλληλεπίδραση μετράει πολύ. Από το να προσπαθείς να προσεγγίσεις αμέσως ένα μεγάλο γκρουπ, συγκέντρωσε την προσοχή σου στο να απαντάς ξεχωριστά σε κάθε άτομο σε δικές σου δημοσιεύσεις ή να σχολιάζεις αυτές των followers σου. Αν νιώσουν ότι υπάρχει όντως επικοινωνία και σεβασμός εκ μέρους σου, θα είναι πιο πιστοί και ίσως ενθαρρύνουν και φίλους τους να σε ακολουθήσουν.

4) Η τύχη μπορεί να κατασκευαστεί. Ναι, κάποιοι από τους influencers σήμερα υπήρξαν απλά τυχεροί, γιατί βρέθηκαν τη σωστή στιγμή στο σωστό σημείο. Με λίγη μελέτη βέβαια, π.χ. των δημογραφικών στοιχείων του προφίλ σου, και τη συνεχή δημοσίευση υψηλής ποιότητας περιεχομένου, κάποια στιγμή θα έρθει κι εσένα η σειρά σου.

Δημήτρης Θεοδωρόπουλος

 

More Stories
nasa released a tourist poster oftrappist 1e an earth like planet in the habitable zone of the sta
ΝΑΣΑ ΙΣΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ