2018 02 skype interview Photo
2018 02 skype interview Photo

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕΣΩ SKYPE

Καιρός να αλλάξεις και το όνομα σου καθώς συνέντευξη με όνομα Maraki xD

Με σιγουριά μπορώ να πω, ότι μερικοί γνωρίζουν για τα καλά το άγχος πριν πας για κάποια συνέντευξη. Δυστυχώς δεν εννοώ να είσαι διάσημος και να σε καλούν τα κανάλια ή τα περιοδικά, αλλά τη συνέντευξη για το αν θα σε πάρουν στην δουλειά.

Επειδή όμως η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, υπάρχουν και περιπτώσεις όπου η συνέντευξη γίνεται μέσω Skype και θα δώσω κάποια tips και ποτέ δεν ξέρετε..

Για αρχή, το αυτονόητο. Ελέγξτε τον εξοπλισμό σας. Ο δοκιμαστικός έλεγχος για το αν λειτουργούν όλα ρολόι δεν πρέπει να γίνει το τελευταίο πεντάλεπτο. Ακουστικά, μικρόφωνα, Ίντερνετ, πρέπει να λειτουργούν άψογα.

Επιπλέον, οφείλω να ενημερώσω ότι ένα σωστό-επαγγελματικό όνομα στο λογαριασμό του Skype σας, είναι δεδομένος. Maraki xD ή Giannic BDC δεν είναι ότι καλύτερο.

Οφείλετε, σε περίπτωση που δεν μένετε μόνοι σας, να ενημερώσετε την ώρα που θα γίνει η συνέντευξη. Πιστέψτε με, υπήρξαν άτομα που άθελα τους, σε σημαντική κλήση Skype, είχαν ξεχάσει για παράδειγμα, να ενημερώσουν την οικογένεια τους. Η δημιουργία του κατάλληλου περιβάλλοντος γενικότερα είναι πολύ σημαντική.

Τέλος, ένας εμπειρικός κανόνας είναι να φέρεστε στην συνέντευξη μέσω Skype, όπως θα φερόσασταν και σε μια δια ζώσης
συνάντηση με τον συνεντευξιαστή σας. Αυτό θα διασφαλίσει ότι θα αποδώσετε τον καλύτερο εαυτό σας.

Δημήτρης Ρούσσαρης

More Stories
raw veganism
HEALTHY FOOD?