Με τόσους Σελέμπριτιζ, Καλύτερα Κάνε Σκιπ στις Διαφημίσεις

Maguires xmas tv blog image1

Αν μη τι άλλο, οι διαφημίσεις έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας. Απλά παρατηρήστε το, μέσα στην ημέρα, ο,τι και να κάνετε, όπου και να πάτε θα σας βομβαρδίζουν με διαφημίσεις.

Τα τελευταία χρόνια, βλέπουμε ολοένα και περισσότερο περσόνες από ριάλιτι, γενικότερα άτομα που έχουν προβληθεί από την τηλεόραση, να διαφημίζουν προϊόντα, υπηρεσίες, κλπ.

Ίσως ο πρόλογος να είναι άκυρος και βαρετός, αλλά μάλλον προστατεύω τον εαυτό μου και εσάς από το κράξιμο που θα ήθελα πραγματικά να ρίξω. Όλα αυτά λοιπόν καθώς, την ώρα που χάζευα στο YouTube διάολε, μου πετάχτηκε διαφήμιση με το ζευγάρι που τα τελευταία 2 χρόνια το έχουμε δει τόσο πολύ, που βλέπω εφιάλτες.

Μιλάω ΦΥΣΙΚΑ για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη που αυτή τη φορά διαφημίζουν ένα μαγαζί ή χώρο, πείτε το όπως θέλετε, με μάρκες ρουχισμού σε εξαιρετικές τιμές. Αυτό που πραγματικά με πείραξε, ήταν το απίστευτα βαρετό σενάριο, με διαλόγους που ταυτόχρονα σε νανούριζαν αλλά και σε εκνεύριζαν. Επίσης, θέλω να πιστεύω ότι ηθοποιός δεν δηλώνει κανείς από τους 2 τους, μιας και οι ερμηνείες τους θύμιζαν πράσινο λαχανικό που είναι σαν νερό, και το συναντάμε συχνά στην χωριάτικη σαλάτα.

Μαγκιά τους δεν λέω, εκμεταλλεύονται την φήμη που έχουν και που θα κρατήσει για μερικα φεγγάρια και βγάζουν χρήματα. Απλά μερικές φορές απορώ, οι διαφημιστές τι ακριβώς σκέφτονται;

cassette wallpapers 30293 4550061