power of love
power of love

POWER OF LOVE

Η αλήθεια είναι πως η ελληνική τηλεόραση έχει πειραματιστεί με πάρα πολλά τρας concepts και μαζί της έχουν πειραματιστεί και τα νεύρα μας. Τηλεπαιχνίδια με χυδαίες ερωτήσεις, ριάλιτι με εγκλεισμούς, και ένα σωρό από ‘’κίτρινες’’ εκπομπές έχουν κάνει παρέλαση τα τελευταία χρόνια συμπαρασύροντας κάθε είδους αισθητική αλλά κυριότερα αξιοπρέπεια και παιδεία.

Σε όλα τα προηγούμενα ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ ήρθε να προσθέσει τα τελευταία 2 χρόνια την τουλάχιστον παρωδία που λέγεται ‘’η δύναμη της αγάπης’’ στα Ελληνικά. Είναι ότι χειρότερο έχουμε δει; Μπορεί και όχι, αν και σίγουρα συναγωνίζεται το έσχατο της τηλεοπτικής κουλτούρας και παράλληλα φλερτάρει με τον πάτο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Δεν θα μπορούσαμε να αποδεχτούμε ούτε καν σαν αστείο την τραγικότητα μιας τηλεοπτικής πραγματικότητας που έχει οδηγηθεί στην αναγκαιότητα ενός τέτοιου τηλεοπτικού περιεχομένου. Σεξιστικά και επικίνδυνα σχόλια, παρωχημένες φάρσες, οπισθοδρομική λογική, εξαθλιωμένη αισθητική, ‘’αρχαία’’ σκηνοθεσία και προσβολή της ανθρώπινης νοημοσύνης είναι μόνο ελάχιστα από τα άσχημα πράγματα που οικοδομούν την αθλιότητα αυτή της εκπομπής.

Και επιπλέον, όλα αυτά διακοσμούνται από ‘’καρτούν’’ παίκτες χαμηλού μορφωτικού επιπέδου που υφαίνουν με τηλεοπτική πλήξη ένα προϊόν που δεν έχει καμία θέση στα σύγχρονα μίντια.

Δημήτρης Θεοδωρόπουλος

More Stories
thumbnail 69 00000
3ΜΟU | 69 | Τι googlares τελευταίο στο κινητό σου;