2D9769810 today katy perry geisha 131125 1
2D9769810 today katy perry geisha 131125 1

Ο,ΤΙ ΠΙΟ CRINGE ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ

Για ποιο λόγο να μιλήσεις σε συνέντευξη για πάνες;

1) Katy Perry: «Θέλω να βγάλω το δέρμα τους και να τους φορέσω σα Versace», είχε πει στo show του Jimmy Kimmel, αναφερόμενη στην εμμονή της με τους Ιάπωνες.

2) Justin Bieber: «Η Άννα ήταν υπέροχο κορίτσι. Έχω ελπίδες ότι θα ήταν Belieber», δήλωσε το 2013 ο Bieber για την Αννα Φρανκ. ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΦΡΑΝΚ.

3) Arnold Schwarzenegger: «Πιστεύω ότι ο γάμος ομοφυλοφίλων είναι κάτι που πρέπει να γίνεται μεταξύ ενός άνδρα και μίας γυναίκας», είχε πει το 2003. Ουσιαστικά δηλαδή, συμφωνεί με το γάμο ομοφυλοφίλων αρκεί να παντρεύεται άνδρας με γυναίκα, τι δεν καταλαβαίνεις;

4) Britney Spears: «Ποτέ δεν ήθελα να πάω στην Ιαπωνία, γιατί πολύ απλά δε μου αρέσει να τρώω ψάρι και ξέρω ότι το ψάρι είναι δημοφιλές εκεί στην Αφρική».

5) Kim Kardashian: «Συνάντησα ένα κορίτσι σήμερα που πέρασε καρκίνο και μιλούσαμε για το πόσο δύσκολο ήταν για αυτή και το τι έμαθε μέσα από την εμπειρία και πραγματικά, έτσι νιώθω κι εγώ», δήλωσε όταν την ρώτησαν ποια ήταν τα συναισθήματά της μετά τη διάλυση του γάμου της με τον Kris Humphries που κράτησε 72 μέρες.

6) Sarah Jessica Parker: «Μου αρέσει πολύ να μυρίζω πάνες. Ακόμη και όταν είναι βρεγμένες, είναι ζεστές και μυρίζουν σαν κάτι καλά ψημένο στο φούρνο». Too much information, Sarah.

Δημήτρης Θεοδωρόπουλος

More Stories
24534 big bang theory big bang theory tv television actors humor funny sitcom men males beards room celebrities
10 ΚΟΥΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ