Δωρεάν ΜΜΕ; Αντίο Ελλάδα, Καλημέρα Λουξεμβούργο

Ωραία τα λένε, εκεί στην Δυτική Ευρώπη

locomotive luxembourg

Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς τα χρησιμοποιούμε σχεδόν όλοι. Λατρεύουμε να τα σιχαινόμαστε καθώς χωρίς αυτά δεν μπορούμε καθόλου, εκτός αν είστε από αυτούς τους τυχερούς που μένετε είτε σε επαρχία που περπατιέται είτε δίπλα στην Ακρόπολη, aka πιο κέντρο πεθαίνεις.

Το τελευταίο χρόνο, πάμε να γίνουμε λίγο Ευρώπη και οι μπάρες στο μετρό και ηλεκτρικό έπεσαν, κάνοντας όλους τους τζαμπατζήδες να ξενερώνουν γιατί δυστυχώς δεν είμαστε ικανοί όλοι να ξέρουμε να κάνουμε παρκούρ. Οkay, θα μου πεις, κολλάμε πίσω από αγνώστους και περνάμε μαζί αλλά το λες και κρίπι. Αν λοιπόν δεν είστε ικανοί μερικοί να δίνετε 15 ή 30 ευρω το μήνα για να μετακινείστε, σας έχω την εξής λύση.

Φτιάχνετε βαλιτσούλα, χαιρετάτε μαμά, μπαμπά, σκυλιά κλπ και την κάνετε για Λουξεμβούργο αλλά φροντίστε να είναι καλοκαιράκι. Προφανώς θα με ρωτήσετε, γιατί όλα αυτά ρε Δημήτρη; Από το καλοκαίρι λοιπόν αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή το μέτρο των δωρεάν μετακινήσεων σε τρένα, τραμ και λεωφορεία στο Λουξεμβούργο.

Η Πόλη του Λουξεμβούργου, η πρωτεύουσα δηλαδή του Μεγάλου Δουκάτου, αντιμετωπίζει ένα από τα μεγαλύτερα κυκλοφοριακά προβλήματα στον κόσμο καθώς αριθμεί μόλις 110.000 κατοίκους, αλλά άλλοι 400.000 έρχονται στην πόλη για να εργαστούν. Σύμφωνα με έρευνα, οι οδηγοί στην πρωτεύουσα πέρασαν κατά μέσον όρο 33 ώρες στην κίνηση το 2016.

Τέλος, αν είστε και μερακλήδες, να τονίσω ότι εκτός από τις δωρεάν μετακινήσεις, η νέα κυβέρνηση εξετάζει επίσης τη νομιμοποίηση της κάνναβης, καθώς και τη θέσπιση δύο νέων αργιών.

cassette wallpapers 30293 4550061