εγώ
εγώ

ΤΟ “ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ” ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕΙΡΑ

Η ελληνική τηλεόραση θα αποκτήσει και άλλον serial killer, πέραν από τον Ορφέα, του Κ.Γεωργίου

Πριν από περίπου 2 χρόνια, βγήκε η ταινία «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια. Για τα ελληνικά δεδομένα η ταινία ήταν αρκετά καλή και λατρεύτηκε από τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ταινία απέσπασε το βραβείο κοινού, στο φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Μάθαμε λοιπόν ότι ήρθε η στιγμή να μετατραπεί σε μια νέα τηλεοπτική σειρά. Συγκεκριμένα, το αστυνομικό θρίλερ θα έχει οχτώ επεισόδια και θα έχει να κάνει με μια σειρά δολοφονιών όπου θορυβεί τις αστυνομικές αρχές καθώς εντοπίζονται άγνωστα σύμβολα σε κάθε τόπο του εγκλήματος.

Ο εκκεντρικός καθηγητής Δημήτρης Λαΐνης, aka Πυγμαλέων Δαδακαρίδης, δεν θα λείπει, που θα επιστρατευτεί για ακόμα μια φορά με σκοπό να σκιαγραφήσει το προφίλ ενός serial killer. Αν νομίζατε λοιπόν ότι ο μόνος ψυχάκιας της φετινής ελληνικής
τηλεόρασης θα είναι ο Ορφέας από το Τατουάζ, πλανάστε πλάνην οικτρά.

Τέλος, να σας θυμίσω ότι όταν βγήκε η ταινία, έγινε ένας ντόρος, καθώς ο δολοφόνος του ταξιτζή της Κηφισιάς του 2017, φαινόταν να μοιάζει στις περιγραφές με έναν νεαρό που ήταν παρών στη συνέντευξη τύπου της ταινίας. Εμείς πάντως αναμένουμε την σειρά με μεγάλο ενδιαφέρον.

Δημήτρης Ρούσσαρης

More Stories
giannisant1
Just do it? He did it!