elle insane eyebrows 1512516796
elle insane eyebrows 1512516796

ΤΑ 3 ΠΙΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ BEAUTY TRENDS ΤΟΥ 2019

Mελλοντικά trends που ήδη αρχίζουν να κατακτούν το Instagram

Η κουλτούρα του Instagram ενδυναμώνεται όλο και περισσότερο από τους influencers. Το 2019 προαναγγέλλει το κίνημα της αντι-ομορφιάς, στα πλαίσια της ωμής και χωρίς όρια προσωπικής έκφρασης αλλά και του πειραματισμού. Ας δούμε μερικά μελλοντικά trends που ήδη αρχίζουν να κατακτούν το Instagram:

1) Δερματικές παθήσεις όπως η λεύκη, αποτελούν πλέον πηγή έμπνευσης για φωτογράφους και make up artists. Έχουμε ήδη δει την Winnie Harlow να εκθειάζεται ως άγγελος της Victoria Secret και σίγουρα όλη η κοινότητα γύρω από αυτό θα συνεχίσει να μεγαλώνει και να «παίζει» με τις χρωματικές αντιθέσεις του δέρματος των ανθρώπων.

 

2) Πέρα από τη φυσική ομορφιά, δε μπορεί να λείπει από το 2019 και η «πλαστική». Απλά φέτος δεν έχει να κάνει τόσο με τις επεμβάσεις, όσο με τους ψεύτικους φακούς επαφής και τα κοσμήματα στο πρόσωπο. Πολλοί make up artists ήδη χρησιμοποιούν ημιπολύτιμους λίθους και μέταλλα σε πρόσωπο και χέρια υποστηρίζοντας ότι στο μέλλον θα γίνουν κομμάτι του make up routine.

 

3) Ολόκληρο το σώμα πλέον και όχι μόνο το πρόσωπο θα αποτελεί έναν καμβά πάνω στον οποίο θα αποτυπώνονται τα έντονα και θεατρικά εφέ που βλέπουμε σε editorial μόδας. Γεωμετρικά hairstyles, φουτουριστικό eyeliner και «αφηρημένη» τέχνη πάνω στο σώμα ήδη εμφανίζονται όλο και πιο πολύ στο street style.

Δημήτρης Θεοδωρόπουλος

More Stories
image asset
Anime Review: The Secret World Of Arrietty