Summerparty 205210530
Summerparty 205210530

SUMMER PARTY IDEAS

Καλοκαιράκι και τα parties πάνε κι έρχονται.

1) Madame Gateaux: Αν έχεις αδυναμία στο “vintage”, στις δεκαετίες του ’50 και του ’60 και στο τσάι, η Madame Gateaux σου δίνει την ευκαιρία να ζήσεις το απόλυτο tea party εμπνευσμένο από το βρετανικό θεσμό του λεγόμενου “afternoon tea”. Διοργανώνει το party από την αρχή μέχρι το τέλος σερβίροντας γλυκίσματα σε αυθεντικά vintage σερβίτσια, τσάι, ροφήματα, finger food και άλλα πολλά.

2) Τv-series inspired party: Δε γίνεται να υπάρχει έστω και ένας στην παρέα σου που να μην είναι καμένος με κάποια σειρά. Αν λοιπόν ψάχνεις ιδέα για πάρτυ- έκπληξη σε ένα άτομο που παρακολούθησε μανιωδώς μία σειρά (Game of Thrones για παράδειγμα), ψήσου να φτιάξεις ένα χώρο αποκλειστικά αφιερωμένο σε αυτή τη σειρά. Στο Pinterest μπορείς να βρεις άπειρες ιδέες.

3) Laser tag: Ένα παιχνίδι δράσης και αδρεναλίνης για να είναι εγγυημένη η επιτυχία του party σου. Στην Αθήνα υπάρχουν πολλές αρένες Laser tag αλλά και κέντρα που διοργανώνουν το παιχνίδι στο δικό σου χώρο. Οργανώνεις την ομάδα σου, φοράς τον εξοπλισμό σου και μπαίνεις στο πεδίο της μάχης μέχρι να ακουστεί το game over.

Δημήτρης  Θεοδωρόπουλος

More Stories
static1.squarespace.com
ΠΩΣ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΡΟΥΧΑ ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ