spark pretty store nyc 2
spark pretty store nyc 2

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ VINTAGE

Tips για έξυπνες αγορές από second-hand μαγαζιά

Με το να ψωνίζεις από second hand μαγαζιά σίγουρα σώζεις πολλά χρήματα αλλά παράλληλα δρας και ως συνειδητοποιημένος καταναλωτής με πιο «ηθικές» και φιλικές προς το περιβάλλον αγορές. Ψήσου λοιπόν να ψαχτείς λίγο:

1) Βρες πού βρίσκονται: Με μία γρήγορη αναζήτηση στη Google βρες και σημείωσε τα μαγαζιά με μεταχειρισμένα ρούχα της πόλης σου.

2) Ντύσου άνετα: Θα περπατήσεις και θα δοκιμάσεις αρκετά ρούχα οπότε μη φορτώσεις τον εαυτό σου με πολλά γιατί το βάλε-βγάλε θα σε κουράσει πολύ.

3) Μη διστάσεις να δοκιμάσεις τα πάντα πάνω σου! Ρούχα που με μια πρώτη ματιά δε σου αρέσουν, μπορεί να τα φορέσεις και να αλλάξεις γνώμη. Επίσης, μην διαλέγεις 2-3 ρουχαλάκια, πάρε
όσα πιο πολλά μπορείς ακόμη κι αν δε σου πολυαρέσουν εκ πρώτης όψεως.

4) Μην υποτιμάς την ιδέα του να τα πας στη μοδίστρα της γειτονιάς σου για να τα φέρεις πιο πολύ στα μέτρα σου. Μπορεί να βρεις για παράδειγμα ένα φόρεμα ή ένα τζιν που σου αρέσει πάρα
πολύ αλλά σου είναι λίγο φαρδύ. No problem! Το αγοράζεις και το μεταποιείς όπως εσύ θες.

5) Μην ξεχνάς ποτέ να τσεκάρεις την ποιότητα του ρούχου που θες να αγοράσεις. Επειδή είναι μεταχειρισμένα μπορεί να έχουν φθορές που δε φαίνονται με την πρώτη ματιά.

6) Μην τα παρατάς και μην απογοητεύεσαι αν πήγες μία φορά και δε βρήκες τίποτα. Ρώτησε την πωλήτρια πότε γίνονται νέες παραλαβές και επισκέψου ξανά το κατάστημα.

-Δημήτρης Θεοδωρόπουλος

More Stories
Thumbnail 43 00000
Ποιοι είναι οι πιο sexy youtubers;