David Gandy
David Gandy

DAVID GANDY

O David Gandy δεν είναι απλά ένα μοντέλο.

Είναι ένας από τους ανθρώπους που πάνω από μια δεκατρία επηρεάζουν και διαμορφώνουν την ανδρική μόδα ενώ παράλληλα αποτελεί style icon για πάρα πολλούς άνδρες. Έκανε το άλμα προς την κορυφή του ανδρικού μοντελινγκ, το 2006, ως το πρόσωπο (καλά, και το σώμα), του αρώματος Light Blue της Dolce & Gabbana, ενώ έκανε τη διαφορά σε σχέση με τα συγκεκριμένα πρότυπα των μοντέλων της εποχής, προβάλλοντας ένα πιο αρρενωπό και μυώδες πρότυπο άνδρα.

Είναι το μοναδικό μοντέλο άνδρας που θεωρείται τοπ μοντελ με τις αντιστοιχίες των (γυναικών) μοντέλων της δεκαετίας του 90.
Για αυτόν, το στυλ δεν είναι στα ρούχα, καθώς το ύφος είναι μια συνολική ουσία, είναι στα υλικά του υφάσματος, στα χρώματα, στους εσωτερικούς χώρους, στα αυτοκίνητα, στα ρολόγια και όλες τις μορφές σχεδιασμού που χαρακτηρίζουν τον σύγχρονο άνδρα.

Η αγάπη του για τα αυτοκίνητα δεν έχει να κάνει ακριβώς με το μοντέλο ή τα χρήματα, θέλει να επιλεγεί κάτι που θα το αναβαθμίζει και θα είναι στη κατοχή του για πολλά χρόνια. Ο Mario Testino, είχε πει πως ο Gandy είναι μια πραγματική
μετατόπιση και αλλαγή στην ανδρική μόδα.

O Gandy ήταν το μοναδικό ανδρικό μοντέλο που περπάτησε μαζί με τα supermodels Kate Moss, Naomi Campbell και μια σειρά από άλλα μοντέλα στο πλαίσιο της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012.

Δημήτρης Θεοδωρόπουλος

More Stories
Holiday Thanksgiving Dinner Wallpaper
ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΖΗΣΑ