wallpapersden.com cyberpunk 2077 keanu reeves art 3840x2582
wallpapersden.com cyberpunk 2077 keanu reeves art 3840x2582

Most highly anticipated Video Games of 2020

Τα πιο πολυαναμενόμενα βιντεοπαιχνίδια για το 2020

Με αφορμή του ότι προβλέπεται να περάσουμε όλοι μας πολύ χρόνο στο σπίτι, προσπαθώντας να περιορίσουμε την εξάπλωση του νέου κορονοϊού, οφείλουμε να βρούμε τρόπους για να διασκεδάζουμε και να περνάμε ευχάριστα την ώρα μας. Ένας εξ’αυτών είναι φυσικά και τα βιντεοπαιχνίδια! Στο ακόλουθο άρθρο λοιπόν, θα παρατεθούν οι πιο πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες για το 2020. Let’s begin!

The Last of Us 2

Οι λάτρεις του The Last of Us έχουν δύο καλούς λόγους ώστε να ξεκινήσουν να πανηγυρίζουν. Ο πρώτος έχει να κάνει με το ότι το διάσημο τηλεοπτικό δίκτυο της HBO ετοιμάζει σειρά βασισμένη πάνω του, έχοντας ένα πολλά υποσχόμενο cast. O δεύτερος αφορά τη κυκλοφορία του νέου βιντεοπαιχνιδιού, με τίτλο Το The Last of Us 2. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Μαΐου του 2020 και, μέσω 3rd person προοπτικής, θα μας ξεναγήσει σε ένα μεταποκαλυπτικό κόσμο, γεμάτο survival και horror στοιχεία. Η ιστορία του λαμβάνει χώρα πέντε χρόνια μετά από τα συμβάντα του πρώτου μέρους και ο παίκτης, ελέγχοντας την Ellie, προσπαθεί να ανταπεξέλθει σε ένα κόσμο γεμάτο βία. Όντας δημιουργία του στούντιο Naughty Dog -το οποίο κρύβεται πίσω από το αγαπημένο Crash Bandicoot,  είναι αδιαμφισβήτητα ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου, το οποίο όμως απευθύνεται κυρίως σε ενήλικες.

Θα κυκλοφορήσει σε: PS4

Resident Evil 3 Remake

Το πολυαναμενόμενο remake του Resident Evil 3: Nemesis, είναι μόλις λίγες μέρες μακριά! Η κυκλοφορία του αναμένεται για τις 3 Απριλίου του 2020 και θα ταράξει τα νερά. Σε αντίθεση όμως με τη πρωτότυπη εκδοχή, η οποία είχε κυκλοφορήσει το μακρινό 1999 για το PS, δε θα χρησιμοποιεί tank controls, αλλά θα είναι πιο κοντά στη λογική των third-person shooter games. Η ιστορία του, η οποία περιλαμβάνει αλαφιασμένα zombie, θα καθηλώσει το κοινό για ακόμη μία φορά. Το Resident Evil 3 Remake όμως δε σταματά εκεί, μιας και δίνει τη δυνατότητα για online multiplayer mode και την αγορά συλλεκτικής έκδοσης, η οποία περιλαμβάνει τη φιγούρα της Jill Valentine, δύο soundtrack CDs, ένα χάρτη του Raccoon City και ένα artbook με σκληρόδετο εξώφυλλο.

Θα κυκλοφορήσει σε: PS4, XBox One, PC

Cyberpunk 2077
Το Cyberpunk 2077 αποτελεί ένα από τα επερχόμενα διαμάντια της φετινής χρονιάς. Όντας δημιουργία της εταιρείας CD Projekt και της ομάδας που δούλεψε πάνω στο The Witcher 3, αποτελεί ένα role-playing videogame που λαμβάνει χώρα σε ένα δυστοπικό μέλλον. Είναι βασισμένο στην ομότιτλη σειρά επιτραπέζιων role-playing παιχνιδιών, που πρωτοκυκλοφόρησε το 1988, γραμμένη από τον Mike Pondsmith. Έχοντας τεράστια απήχηση, η δημιουργία videogame βασισμένου πάνω της, φάνταζε μονόδρομος. Πίσω στο θέμα μας όμως, το Cyberpunk 2077 είναι ένα open world videogame, που ξεναγεί το παίκτη στο Night City. Ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μέσα από μία μεγάλη γκάμα όπλων, ικανοτήτων και αμφιέσεων, ώστε να καταφέρει να τα βγάλει εις πέρας σε αυτό το αφιλόξενο μέρος. Όλοι ελπίζουμε το παιχνίδι αυτό να αξίζει τη φήμη του και να είναι του επιπέδου που του αρμόζει. Αν και -λαμβάνοντας υπόψιν την ομάδα παραγωγής, δύσκολα θα απογοητεύσει. Ως επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας έχει οριστεί η 17η μέρα του Σεπτέμβρη του 2020.

Θα κυκλοφορήσει σε: PS4, XBox One, PC, Stadia

Ghost of Tsushima

Το Ghost of Tsushima είναι ένα open world action/ adventure videogame που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Ιουνίου του 2020. Σε παραγωγή της Sucker Punch Productions, η ιστορία του περιστρέφεται γύρω από τον Jin Sakai, έναν από τους τελευταίους σαμουράι στο νησί της Tsushima, κατά τη διάρκεια των Μογγολικών επιδρομών στην Ιαπωνία του 1270. Έχοντας ιστορικές αναφορές, μπόλικη δράση και πανέμορφο setting, θα χαρίσει ατελείωτες ώρες gaming στο κοινό.

Θα κυκλοφορήσει σε: PS4

Final Fantasy 7 Remake

Οι λάτρεις της σειράς Final Fantasy, ζητούσαν επί πολλά χρόνια το remake του έβδομου τίτλου και, στις 10 Απριλίου του 2020, η ευχή τους θα πραγματοποιηθεί. Το διάσημο action/ role-playing game παρουσιάζεται ξανά μέσα από ένα πιο σύγχρονο πρίσμα, μέσω μίας ομάδα που απαρτίζεται -μεταξύ άλλων, και από τρεις σημαντικούς συντελεστές του πρωτότυπου παιχνιδιού. Η ιστορία του θα ακολουθεί πιστά τα γεγονότα του ομότιτλου παιχνιδιού που είχε κυκλοφορήσει το 1997 και όλοι οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες θα ξαναδώσουν το παρόν στις οθόνες. Το trailer είναι πολλά υποσχόμενο, με το soundtrack, τη κίνηση και τα γραφικά να κυμαίνονται σε καλά επίπεδα. Άρα, υπομονή λίγες μέρες ακόμα, ώστε να αναβιώσουμε τη παιδική μας ηλικία με το καλύτερο δυνατό τρόπο!

Closure

Καταλήγοντας, οι παραπάνω τίτλοι είναι οι πιο πολυαναμενόμενοι για τη φετινή χρονιά -η οποία προβλέπεται εξαιρετική για το κόσμο του gaming. Άρα, μπορείτε να παραμείνετε αισιόδοξοι, σκεπτόμενοι τη διασκέδαση που θα σας προσφέρουν σύντομα τα παραπάνω παιχνίδια!

Σοφία Ευαγγελίδου

More Stories
Cover 2
Τα ζώδια στην καραντίνα